Ceha Office Furniture op de Vakbeurs Facilitair

[ad_1]

Eind januari wordt de alom bekende vakbeurs Facilitair (voluit: de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer) weer georganiseerd in de jaarbeurs in Utrecht. Reden voor OfficeRepublic om, ook vanwege de 20e editie van deze beurs, een rondje langs de exposanten te maken, en te vragen wat we kunnen verwachten op de beurs. Onderstaand de bijdrage van:

Hans Schippers, salesmanager van Ceha: “Voor Ceha Europe is de vakbeurs het moment voor de introductie van het nieuwe Ceha: De vooraanstaande Europese producent van kantoormeubelen. Onze onderneming ontwikkelt zich, en de naam Ceha Workplace Furniture die we voerden dekt niet langer de lading en doet geen recht meer aan de prachtige producten die we voor ‘office’ ontwikkelen. Om die reden introduceren we op de vakbeurs Facilitair onze nieuwe naam, en ons nieuwe logo.”

- Advertentie -
klik voor groot

Hij vervolgt: “Belangrijke focus punten voor de beurs zijn een nieuw design akoestische kast en een nieuw type locker voorzien van het elektronische systeem van Vecos.

Vecos is één van onze partners op het gebied van slot oplossingen, Vecos voorziet in een locker management systeem dat de facilitair manager helpt bij een optimaal benutten van de beschikbare lockers.

Op de beurs zullen we onszelf presenteren middels een fraaie stand in hal 3, graag zien we je op onze stand, L25.

[ad_2]

- Advertentie -