Beursvloer Apeldoorn: de 13de editie

[ad_1]

Door Stichting Present Apeldoorn

Archief

De Beursvloer Apeldoorn komt er weer aan op woensdag 28 maart. Het is alweer de 13e editie en ook deze wordt weer georganiseerd door Present Apeldoorn en vindt plaats in Theater Orpheus in Apeldoorn. U bent van harte welkom vanaf 19.00 uur tot 20.30 uur. Het zal zeker weer een mooie ontmoetingsavond worden met veel bekende maar zeker ook nieuwe gezichten!

- Advertentie -

Ontmoetingsevent met bekende en nieuwe gezichten

Ieder jaar wordt de Beursvloer weer mooier. Veel nieuwe gezichten van bedrijven en maatschappelijke organisaties weten de weg naar de Apeldoornse Beursvloer te vinden. En het is een zeer gewaardeerd en succesvol event. Maar wellicht is de Beursvloer voor u als lezer helemaal nieuw. Ik vertel u er graag meer over.

Wat is de Beursvloer?

De kern van de Beursvloer is dat er deals gesloten worden zonder tussenkomst van de portemonnee. Het ouderwetse ‘handjeklap’ dus. Bedrijven en maatschappelijke organisatie ontmoeten elkaar op de Beursvloer. Bedrijven hebben iets te bieden en maatschappelijke organisatie hebben een wens of behoefte. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijf die in de kelder nog oude kantoormeubelen heeft staan en daar graag van af wil. Of het bedrijf wil graag een maatschappelijke organisatie helpen bij het maken van een communicatieplan. Maatschappelijke organisaties of verenigingen maken heel erg graag gebruik van de betrokkenheid van Apeldoornse bedrijven. Een vereniging heeft bijvoorbeeld een mooi clubhuis, maar deze is hoognodig aan een nieuwe lik verf toe. Of een maatschappelijke organisatie wil graag gebruikte kantoormeubelen een nieuw leven geven. Dit zijn zo maar een paar voorbeelden van deals (matches) die op de avond van de Beursvloer tot stand komen. Uiteraard ‘moet’ de maatschappelijke organisatie wel een tegenprestatie leveren. Dit kan zijn het bakken van een lekkere appeltaart voor de schilders. Of een optreden voor het personeel van een muziekvereniging. Er zijn genoeg mooie tegenprestaties te bedenken.

Nieuwsgierig geworden?

Op www.beursvloerapeldoorn.nl lees je alle informatie over de Beursvloer. Ook lees je meer over de superaanbiedingen die dit jaar worden verhandeld en waar een maatschappelijke organisatie zich voor kan aanmelden. Heb je vragen? Neem gerust contact op met Present Apeldoorn. Je bereikt hen via (055) 576 79 97. Aanmelden is nu al mogelijk via de eerdergenoemde website. Heeft jouw bedrijf nog een mooie superaanbieding? Neem dan contact op met Present en vraag naar Ineke Jonker.

[ad_2]

- Advertentie -