Vijf futuristische gadgets van de CES 2019 die je leven beter maken

[ad_1]

Ooit was er het ‘Huis van de Toekomst’, een woning ingericht met de laatste technische snufjes waar je kon zien wat er in de toekomst mogelijk zou zijn. Tegenwoordig bestaat dat niet meer en zijn we aangewezen op evenementen als de CES. Op dat evenement, in januari, presenteren bedrijven van over de hele wereld de laatste vindingen op het gebied van consumentenelektronica. Grote vraag is dan ook altijd of het echt functioneel is en of we het ook echt binnen afzienbare tijd in onze huiskamer kunnen aantreffen. De vijf meest interessante producten hebben we in ieder geval voor je verzameld.

De LG Signature Oled TV R

Heb je ooit gehoopt dat er een dag zou komen dat je de tv in je woonkamer of slaapkamer gewoon weg kan laten zakken in een langwerpige cassette? De nieuwe tv van LG, de LG Signature Oled TV R, is exact wat je dan nodig hebt. Het volledige toestel rolt zichzelf op in een soundbar. Het scherm is een 65-inch OLED- scherm met 4K-resolutie. Binnenin bevindt zich een 2-kanaals 100W front-firing Dolby Atmos-audiosysteem dat ook kan worden gebruikt zonder dat de tv volledig is uitgeschoven.

- Advertentie -

Foldimate

De Foldimate is waarschijnlijk het beste cadeau voor mannen. Je stopt je schone was rechtstreeks uit de wasmachine in de Foldimate en je krijgt het opgevouwen terug. Veel makkelijker zal het niet worden. Of je nu graag overhemden of T-shirts draagt, de Foldimate doet het zware werk. Geloof ons, met deze briljante uitvinding gaat je leven een stuk gemakkelijk worden.

FoldMate at CES

Finally, a machine that will fold the laundry for me…

LG HomeBrew

Het Senseo-apparaat kennen we ondertussen en ook al is de LG Home Brew iets heel anders, het heeft er veel van weg. Als je ooit zelf een poging hebt ondernomen om bier te brouwen dan weet je hoeveel geduld je moet hebben. De HomeBrew maakt het hele proces een stuk eenvoudiger. Capsule erin, wachten en klaar is je bier. Nu gaat het niet zo snel als je wellicht denkt, je zult nog steeds geduld moeten hebben voordat je het eerste, zelf gebrouwen bier kunt drinken, maar handig is het wel. In samenwerking met Muntons heeft LG capsules ontwikkeld die er voor zorgen dat je per capsule vijf liter bier kunt brouwen in een periode van twee weken. Die Heineken thuistap kunt je dus gerust bij het oud vuil zetten. Je hebt de keuze uit Amerikaanse IPA, American Pale Ale, English Stout, Witbier in Belgische stijl en de Tsjechische Pilsner.

Whirlpool Connected Hub Wall Oven

In iedereen schuilt een ware foodie, alleen hebben we niet altijd de tijd om lang in de keuken te staan om iets eetbaars te produceren. Dat hoeft ook niet, want binnenkort kun je gewoon beschikken over een hele bijzondere oven van Whirlpool. Via een transparant Lcd-scherm op de ovendeur heb je toegang tot een online database met recepten en kun je zien hoe de maaltijd er vanbinnen uit ziet. Wil je suggesties hebben op basis van de wensen van je gasten? Ook daar heeft Whirlpool aan gedacht, net als het aangeven van de bereidingstijd per gerecht. Het is dus gewoon de ideale keukenhulp. Werkt hard en klaagt niet, wat wil je nog meer?

Impossible Burger V.2.0

Is vlees nog steeds onlosmakelijk verbonden met je eetpatroon? Volgens de jongens van de Impossible Burger is dat een achterhaald idee. Het concept is niet bedoeld om het leven van dieren te redden, het gaat meer om impact op het milieu van de veestapel. Ze ontwikkelden een burger met het uiterlijk, de textuur en de smaak van een echte vleesburger. Het is dus geproduceerd is een lab en er is geen dier aan te pas gekomen. Heerlijk al zeggen ze het zelf.

Impossible Burger Version 2 – Taste Test

At CES we look at food technology and go hands on with the newest version of the Impossible Foods burger. Consider us impressed!

Meer gadgets

Zoek je toffe gadgets die nu al op de markt zijn? Klik dan hier voor onze vaste rubriek Stuff We Need.

Dmarge

Reageer op artikel:

Vijf futuristische gadgets van de CES 2019 die je leven beter maken

[ad_2]

- Advertentie -