Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #157

[ad_1]

AliExpress staat vol met bijzondere koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal opvallende deals voor je op een rijtje. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes. Het is tijd voor nummer 157.

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een doolhoof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Lichtgevende tanden

Wie de meeste tijd van zijn tienerjaren met een beugel in zijn mond heeft rondgelopen is ongetwijfeld nog steeds trots op zijn rechte tandjes. Je kunt ze showen door met een overdreven open mond te lachen, maar je kunt ook een LED-bitje in je mond stoppen. Die maakt die stralende lach van je nog net wat stralender.

LED bitje AliExpress
LED-bitje (Afbeelding: AliExpress)

1,03 euro

Vliegende bijenrobot

Op Ali staan allerlei robots. Een daarvan is deze vliegende bij met infrarood sensoren. Je bedient de vliegende robot met je handen en hebt dus geen afstandsbediening nodig. Hoe dit in zijn werk gaat? Geen idee. Wij zien het nog niet helemaal voor ons, maar laat het ons weten als jij deze vreemde gadget wel hebt uitgeprobeerd.

vliegende bijenrobot Ali
Vliegende bijenrobot (Afbeelding: AliExpress)

2,76 euro

AliExpress deal: Lichtgevende en magnetische globe

Tadaa, zie hier een typische AliExpress gadget. Het is een lichtgevende globe die zweeft dankzij magnetische kracht. Is het een handige gadget? Nee. De globe zelf ziet er plastic, vrij onleesbaar en klein uit. Typisch Ali dus.

lichtgevende globe AliExpress
Lichtgevende globe met magneet (Afbeelding: AliExpress)

8,72 euro

AliExpress deal: Xiaomi Mijia masserend nekkussen

Een nekkussen is lang niet altijd ontspannen. Je hangt je nek er in, valt in slaap, en als je wakker wordt heb je alsnog een stijve nek. Of dit nekkussen met massagestand dat voorkomt weten we niet, maar het lijkt ons zeker het proberen waard.

Xiaomi Mijia masserend nekkussen Ali
Xiaomi Mijia masserend nekkussen (Afbeelding: AliExpress)

20,20 euro

Prikweg gadget tegen muggenbeten

Warm weer is lekker, maar de hitte en hogere luchtvochtigheid trekt ook muggen aan. Dat is niet lekker. Heb je het raam open laten staan met lampen aan en zit je al helemaal onder de muggenbulten? Dan heeft Xiaomi deze gadget voor je tegen irritante muggenbeten. Of hij werkt? Daar moet je toch echt zelf achter komen.

Xiaomi prikweg Ali
Prikweg (Afbeelding: AliExpress)

16,10 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #157

[ad_2]

- Advertentie -