Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #155

[ad_1]

AliExpress staat vol met bijzondere koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal opvallende deals voor je op een rijtje. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes. Het is tijd voor nummer 155.

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een doolhoof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Draagbare Bluetooth (label) printer

Ali staat vol met miniatuur versies van grotere gadgets. Deze kleine printer is daar een goed voorbeeld van. Hij print draadloos labels maar ook foto’s vanaf je smartphone. En dat in een pastel-jasje met beren-design.

draagbare label printer Ali
Draagbare (label)printer (Afbeelding: AliExpress)

25,29 euro

Leesbril met LED-lampjes

Wie graag leest in bed maar zijn partner niet wakker wil maken; AliExpress heeft de oplossing voor je. Maak kennis met deze leeslampjes voor aan je bril. Zo kun je als een soort van verlichte Harry Potter alsnog in het donker een boek lezen. Mits je zo’n Harry Potter-bril in huis hebt natuurlijk. Die wordt er namelijk helaas niet bijgeleverd.

Leeslamp AliExpress
Leeslampjes voor op je bril (Afbeelding: AliExpress)

2,20 euro

AliExpress deal: Draagbare wasdroger

Ga je op pad maar is je was nog niet helemaal droog? Dan is de kans groot dat je het stinkend uit je koffer of reistas haalt. De oplossing? Trek de kleding aan zodat het snel droogt. Of hang het in de zon snel te drogen. Heb je al kleding aan? En is het niet zonnig? Dan heeft Ali uiteraard een alternatief in de vorm van een bijzondere gadget. Deze kleerhanger droogt je kleding snel zonder gebruik van een wasdroger of de zon.

Kleerhanger wasdroger AliExpress Xiaomi
Wasdroger (Afbeelding: AliExpress)

22,65 euro

AliExpress deal: Space shuttle lamp

Deze lamp is er een waar Elon Musk vast warm van wordt. Een toffe lamp voor op zijn nachtkastje of voor op die van zijn pasgeboren baby. Wordt jij ook warm van deze space shuttle lamp? Scoor hem dan voor 15 euro op Ali.

space shuttle lamp Ali
Space Shuttle lamp (Afbeelding: AliExpress)

14,68 euro

Bluetooth speaker in EarPod design

Deze laatste gadget is misschien de vreemdste uit dit rijtje. Het zijn enorme AirPods die functioneren als Bluetooth speakers. Een goede gadget voor de ultieme Apple-fans. Al vragen we ons af of zij zo’n uitvergrote replica van de Chinese webshop durven bestellen.

AirPod speaker AliExpress
AirPods speakers (Afbeelding: AliExpress)

10,86 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van week 27. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #155

[ad_2]

- Advertentie -