Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #152

[ad_1]

AliExpress staat vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal bijzondere deals voor je op een rijtje. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes. Het is tijd voor nummer 152!

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide. Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Taugé-machine

Voordat we dit apparaat op AliExpress zagen hadden we geen flauw benul dat een dergelijk apparaat bestond. Dat zelfde geldt waarschijnlijk ook voor jou. Maak kennis met een slimme taugé-machine. In dit apparaat groeien kleine zaadjes tot taugé in slechts drie dagen. Wat wil een mens nog meer?

Tauge machine
Taugé-maker (Afbeelding: AliExpress)

8,28 euro

Spacey paddestoel nachtlamp

Bang in het donker? Dan helpt deze nachtlamp je misschien wel lekker in slaap vallen. Of juist niet. Je steekt deze psychedelische paddestoelen in het stopcontact voor de meest fantasierijke en kleurrijke dromen. Verkocht? Let dan wel op dat je de lamp met de Europese stekker koopt.

paddestoel nachtlamp AliExpress
Paddestoel nachtlamp voor in het stopcontact (Afbeelding: AliExpress)

1,18 euro

Mini ultrasone luchtbevochtiger in cactus-design

Dit kleine apparaatje is bedoeld om de lucht in je huis te bevochtigen en zuiveren. Naast de lucht bevochtigen heeft het apparaatje ook een lamp die een kleine neppe cactus uitlicht. Dat is nergens goed voor behalve een beetje extra sfeer natuurlijk.

luchtbevochtiger
Luchtbevochtiger (Afbeelding: AliExpress)

14,68 euro

Nek- en hals massageapparaat

We wilden deze gadget eerst opnemen in dit lijstje omdat we het een vreemde Bluetooth hoofdtelefoon vonden. Maar wat blijkt: de ‘vreemde hoofdtelefoon’ is een massageapparaat voor je nek en hals. Je kunt dit apparaat ook prima buitenshuis dragen aangezien het toch lijkt alsof je een hoofdtelefoon om je nek hebt hangen.

nekmassage Ali
Massage-apparaat (Afbeelding: AliExpress)

12,46 euro

Elektronische fietsbel op AliExpress

Een fietsbel op je fiets is onmisbaar in drukke steden. Op Ali staan ontelbaar veel verschillende bellen om mee op te vallen in het verkeer. Dit elektronische exemplaar ziet er niet zo opvallend uit, maar heeft als we Ali mogen geloven wel een opvallend geluid. Of hij de Nederlandse regen ook overleeft is echter een ander verhaal.

elektronische fietsbel AliExpress
Elektronische fietsbel (Afbeelding: AliExpress)

0,72 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van week 24. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #152

[ad_2]

- Advertentie -