Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #139

[ad_1]

AliExpress staat bomvol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal interessante deals voor je op een rijtje. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 139!

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een dolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Pokémon kabelbeschermer>

Oplaadkabels zijn kwetsbare dingen. Omdat ze niet sterker worden gemaakt is het hoog tijd versterking in te schakelen. In de vorm van je favoriete Pokémon. Zo beschermt Pikachu, of een van je andere favoriete Pokémon, het kwetsbare deel van je oplaadkabel.

Pokémon kabelbeschermer AliExpress
Pokémon kabelbeschermer (Afbeelding: AliExpress)

1,66 Euro

Nintendo 64 games

Op de Chinese webshop kun je een groot aantal oude Nintendo 64 games scoren. Van Mario en Tony Hawk Pro Skater, tot Worms Arageddon. We durven je niet te beloven dat deze games ook daadwerkelijk werken. Maar ze staan zeker niet mis in je collectie of als hipster-item op een retro bijzettafeltje.

Nintendo 64 games
Verschillende Nintendo 64 games (Afbeelding: AliExpress)

16,12 Euro

AliExpress klassieker: Weg-met-onderkin-apparaat

Vind je het vervelend dat je een onderkin hebt? Dan kun je er voor kiezen minder paaseitjes en andere troep te eten. Is dat geen optie? Geef dan dit anti-onderkin-apparaat een kans. Die drilt je onderkin zo weg middels een ‘prettige’ massage. Als we Ali moeten geloven tenminste. Wij laten eerlijk gezegd liever wat paaseitjes liggen.

anti-onderkin-apparaat
Anti-onderkin-gadget (Afbeelding: AliExpress)

1,55 Euro

AliExpress deal: iPad Pencil case

Even een typische Ali gadget: een cover voor je Apple Pencil. Waarom? Daarom. Deze redenatie is alleen geoorloofd als je 8 jaar of jonger bent, maar we hebben oprecht geen betere verklaring voor deze gadget met wortel-look. Hij is gemaakt van siliconen en is verkrijgbaar in de kleuren oranje, rood en wit. Hij past om een Apple Pencil 1.0 en 2.0.

iPad pen AliExpress
iPad pen cover (Afbeelding: AliExpress)

3,13 Euro

AliExpress deal: Richtingaanwijzer

Wie in Nederland is opgegroeid heeft geleerd om zijn hand uit te steken bij het afslaan. Dat werkt prima. Niet als het aan AliExpress ligt. Deze richtingaanwijzer voor je fiets bewijst dat. Maar zeg nou zelf, vertrouw je een Chinese webshop als het op fietsen aankomt of je eigen Hollandse brein?

richtingaanwijzer fiets AliExpress
Richtingaanwijzer voor je fiets (Afbeelding: AliExpress)

53,76 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #139

[ad_2]

- Advertentie -