Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #137

[ad_1]

AliExpress staat bomvol met opvallende en goedkope gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal interessante deals voor je op een rijtje. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 137!

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een dolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

AliExpress deal: gameconsole voor kleine handen

Grote kans dat dit de kleinste gameconsole is die je ooit hebt gezien. Wie dikke vingers heeft, zal geen punten scoren tijdens het gamen met dit apparaatje. Hij is wel ideaal om in je broekzak mee te nemen tijdens een lange treinreis. De gameconsole lijkt echter nog niet helemaal af. Al kan dit minimalistische ontwerp ook een Chinese designkeuze zijn waarmee wij in het westen nog niet mee bekend zijn. Laten we voor dit laatste gaan.

AliExpress gameconsole
Kleinste gameconsole ter wereld (Bron: AliExpress)

7,21 euro

Xiaomi Mijia handwarmers

Je zult denken, handwarmers? Net nu de winter bijna voorbij is? Ja, we weten dat de lente voor de deur staat en handwarmers overbodig lijken. Maar als je deze Xiaomi handwarmers nu bestelt, heb je ze vast op tijd in huis voor de herfst van 2020. En laten we eerlijk zijn, het Nederlandse weer is verre van voorspelbaar. Dus wie weet heb je er ook nog wat aan als ze wél snel worden bezorgd.

AliExpress Xiaomi handwarmers
Xiaomi Mijia handwarmers (Bron: AliExpress)

Prijs: 18,01 euro

Microfoon voor smartphone

De ‘huistelefoon’ verdwijnt stilletjes uit onze huizen en het telefoonboek is al jaren lang geen ding meer. Wie de transitie naar de smartphone nog steeds te snel vindt gaan kan deze microfoon kopen. Hij is niet heel praktisch om mee te nemen, maar als je voorstander bent van de huistelefoon dan is ‘praktisch’ niet iets waar jij je druk om maakt.

microfoon smartphone
Microfoon/telefoon voor je smartphone (Bron: Aliexpress)

4,28 euro

AliExpress deal: Een echte Baby Yoda

Als je oma lief aankijkt wil ze vast wel zo’n schattig Baby Yoda-pakje voor je baby breien. Zo niet, dan kun je altijd terecht op de Chinese webshop voor dit soort gekkigheid. Bestel je hem nu dan is hij vast op tijd binnen voor carnaval 2021.

Baby Yoda gebreid AliExpress
Gebreid pakje voor een echte baby Yoda (Bron: AliExpress)

Vanaf 6,42 Euro

‘Retro’ Bluetooth speaker voor je smartphone

Deze Bluetooth speaker is een bijzonder ding. Het is een soort smartphone-standaard met een aantal knoppen er op. Eerlijk gezegd maakt AliExpress ons niet veel wijzer over hoe hij werkt dus dat vullen we voor het gemak zelf even in. Verbind je smartphone via Bluetooth met dit apparaatje en bekijk je favoriete YouTube-video’s op deze mini-tv.

Bluetooth speaker retro AliExpress
Bluetooth speaker voor je smartphone (Bron: AliExpress)

11,18 euro

Meer AliExpress deals

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Of check onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #137

[ad_2]

- Advertentie -