Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #128

[ad_1]

AliExpress staat helemaal vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij iedere week de meest interessante deals voor je op een rijtje op WANT. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 128!

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een dolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Lichtgevende LED-oplaadkabel Micro USB type C

Van de geanimeerde afbeelding kunnen we niet echt afleiden hoe deze kabel er in het echt uit ziet. Maar volgens de beschrijving geeft hij blauw, rood of meerkleurig licht. Niet zo handig wanneer je wilt slapen, maar het ziet er wel geinig uit. De kabel kost 1 cent. Dat is onmogelijk. Aan jou de keuze of je een kabel van 1 cent wilt kopen, laten inpakken, laten verzenden, en vervolgens in je dure iPhone wilt steken.

AliExpress oplaadkabel USB-C
Oplaadkabel met LED (Bron: AliExpress)

0,01 Euro

AliExpress deal: Antibacterieel 2-in-1 UV licht voor je tandenborstel

Wie zijn tandenborstel te smerig vindt gooit hem waarschijnlijk in de prullenbak. Dat mag alleen als de haren er zo ongeveer uitvallen. Is dat nog niet het geval dan kun je de borstel ook schoonmaken middels UV licht. Wist je dat niet? Wij ook niet. Maar daar hebben we AliExpress voor.

tandenborstel UV licht
UV licht voor je tandenborstel (Bron: AliExpress)

11,24 Euro

LED-halsband voor kat of hond met tijgerprint

Dit is de halsband voor wilde honden of katten. Hij heeft namelijk een lekker wild luipaardprintje en is voorzien van LED-licht. Daardoor raakt de eigenaar zijn ontembare dier in ieder geval niet kwijt.

LED-halsband hond AliExpress
LED-halsband voor hond of kat (Bron: AliExpress)

1,63 Euro

Baardhaaropvanger

Oké, dit is dan misschien geen technisch hoogstandje, maar zeker een handige gadget. Nooit meer last van een verstopte afvoer doordat je dat zomerse baardje van je door de gootsteen hebt gespoeld. Dit hangmatje dat je afgeschoren haar opvangt kost 1 cent. Dat is onmogelijk. En toch staat het er. Of het je een goed gevoel in je onderbuik geeft iets van 1 cent te kopen laten we helemaal aan jou over.

AliExpress gadget
Hangmat om je baardhaar in op te vangen (Bron: AliExpress)

0,01 Euro

Magnetische telefoonhouder voor in de auto

Deze kleine gadget is handig voor wie veel tijd in de auto doorbrengt. Je klikt hem zo vast aan de ventilator in de auto, en je smartphone klikt met een magneet vast aan de houder. Zo kun je in ieder geval je handen aan het stuur houden. En je ogen op de weg natuurlijk.

Magnetische telefoonhouder
Magnetische telefoonhouder (Bron: AliExpress)

0,82 Euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van week 52. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #128

[ad_2]

- Advertentie -