Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #126

[ad_1]

AliExpress staat helemaal vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij iedere week de meest interessante deals voor je op een rijtje op WANT. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 126!

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een dolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

- Advertentie -

AliExpress klassieker: Weg-met-onderkin-apparaat

Vind je het vervelend dat je een onderkin hebt? Dan kun je er voor kiezen minder kerstkransjes en andere troep te eten. Kun je die niet opgeven? Geef dan dit anti-onderkin-apparaat een kans. Die drilt je onderkin zo weg middels een ‘prettige’ massage.

anti-onderkin-apparaat
Anti-onderkin-gadget (Bron: AliExpress)

1,55 Euro

AliExpress topper: Op afstand bestuurbare ballon

Balonnen zijn leuk, als je vier jaar bent. Daarna kan het leuker. Bijvoorbeeld wanneer ze op afstand bestuurbaar zijn zoals deze bizarre Ali haai. Het is een soort bouwpakket dat wordt geleverd met de afstandsbediening maar zonder helium. Maar dat kun je vast ook prima vinden op de Chinese webshop.

AliExpress gadget
Op afstand bestuurbare haai (Bron: AliExpress)

12,07 Euro

Kattenspeeltje met laser

Katten houden er van om met laserstralen te spelen. Dan wordt je kat vast blij van dit kastenspeeltje. Het is een laser die je middels een balletje kunt sturen. De laser wordt weerkaatst in een spiegeltje die je kunt roteren door het balletje bovenop het apparaatje (de knop) te rollen. We horen je denken: kunnen we niet gewoon in de rondte schijnen met een normaal laserlampje? Ja, dat kan. En heeft inderdaad precies hetzelfde effect. Bedankt Ali voor deze briljante gadget.

kattenspeeltje Ali
Kattenspeeltje met laser (Bron: AliExpress)

8,60 Euro

Sneeuwmachine

Kun jij je de laatste keer nog herinneren dat we een witte kerst hadden in Nederland? Dat is inderdaad al veel te lang geleden. Ga daarom naar de Chinese webshop om dit recht te zetten. Want nepsneeuw is ook sneeuw toch?

Sneeuwmachine AliExpress
Sneeuwmachine (Bron: AliExpress)

109,78 Euro

Popcornmachine

Je kunt popcorn maken in een pan met deksel er op, maar je kunt hier natuurlijk ook een popcornmachine voor kopen. Mocht je nog geld en ruimte in je keukenkastjes over hebben.

Popcornmachine AliExpress
Popcornmachine (Bron: AliExpress)

79,03 Euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action ]. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #126

[ad_2]

- Advertentie -