Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #125

[ad_1]

AliExpress staat helemaal vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij iedere week de meest interessante deals voor je op een rijtje op WANT. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 125!

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een dolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

- Advertentie -

Pluche vis

Vissen niet zacht en knuffelig? Als het aan Ali ligt wel. Daar koop je namelijk deze, ehm, schattige knuffel in de vorm van een lange vis.

AliExpress visknuffel
Pluche vis (Bron: AliExpress)

2,70 Euro

Pokémon kabelbeschermers

We drukken onze oplaadkabels vaak in een lade of tas alsof het een oud stukje papier is. Helaas hebben de kabels, net als papier, geen eeuwig leven. Bescherm het kwetsbare deel van de oplaadkabel met een van je favoriete Pokémon. Die knuffelt de kabel zo sterk dat hij beschermd is tegen beschadiging.

Pokémon kabelbeschermer AliExpress
Pokémon kabelbeschermer (Bron: AliExpress)

1,66 Euro

AliExpress deal: Luidspreker met stemhervormer

Coach je het voetbalteam van je zoontje of neefje maar willen de kids niet luisteren? Misschien wordt het dan tijd om over te gaan op groffer geschut. Zoals deze luidspreker met stemhervormer. Hoe je stem na vervorming klinkt? Chinees. Als de jonge jongens dan nog niet luisteren, dan is het in ieder geval een goede afleiding voor de tegenstander.

AliExpress luidspreker
Luidspreker met stemhervormer (Bron: AliExpress)

9,74 Euro

Kalkoenmuts

Wie alweer bezig is met zijn carnavalsoutfit voor 2020 doet er goed aan een kijkje te nemen op de Chinese webshop voor inspiratie. Zet bijvoorbeeld een kalkoenmuts op je hoofd. De perfecte accessoire voor wie zich verkleedt als dierenleed.

Kalkoenmuts
Kalkoenmuts (Bron: AliExpress)

2,97 Euro

AliExpress anti-snurk strips

Deze kleine pleister met een soort ‘rock on’-uitsnede is bedoeld om snurken tegen te gaan. Of dit werkt? Geen idee. Of je het zelf ook een pleister in deze vorm kunt knippen? Zeker. Of het mogelijk is een product te maken en te verzenden voor 1 cent? Blijkbaar wel, maar het blijft verdacht.

anti-snurk pleisters
Anti-snurk strip (Bron: AliExpress)

0,01 Euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van week 49. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #125

[ad_2]

- Advertentie -