Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #124

[ad_1]

AliExpress staat helemaal vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij iedere week de meest interessante deals voor je op een rijtje op WANT. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 124!

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een dolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

- Advertentie -

Een lekker bontje voor je hondje

Altijd al een leeuw als huisdier willen hebben maar nooit een nestje kunnen vinden? Dan kun je er ook voor kiezen je hond te transformeren tot leeuw. Of je hond daar blij mee is? Die lust je sowieso rauw als je deze kraag om z’n nek doet.

AliExpress hondenkraag
Een lekker bontje voor je hondje (Bron: AliExpress)

6,15 Euro

USB Flash drive skelet design

Niet alle nieuwste laptops hebben nog een USB-port. En dat is zonde. Want heb je er wel een dan kun je deze flash drive gebruiken. Zelfs als er niks op de drive staat is het een geinige accessoire voor je laptop.

USB flash drive AliExpress
USB Flash drive (Bron: AliExpress)

2,11 Euro

Hamsterriem

Oké AliExpress, dit ziet er best zielig uit. En waarom zou iemand in godesnaam zijn hamster willen uitlaten? Enfin. Je kunt dus een riem voor je hamster kopen op de Chinese webshop. Ons koopadvies: doe het niet.

Hamsterriem AliExpress
Hamsterriem (Bron: AliExpress)

0,68 Euro

Boxershorts met bijzonder design

We blijven even in de dierensferen met deze bokser met wolf-design. Tja, wat kunnen we hier over zeggen? Raww..

wolf boxershort
Bijzondere boxtershorts (Bron: AliExpress)

2,27 Euro

AliExpress: Haakje voor je afstandsbediening

De afstandbediening kwijt zijn is bloedirritant. De oplossing? Je afstandsbediening altijd op dezelfde plek leggen of hangen. Iets met ‘open deuren intrappen’. De Chinese webshop verkoopt plakkers voor achterop je afstandsbediening zodat je die keurig aan de muur kunt hangen.

Afstandsbediening haakje
Haakjes voor je afstandsbediening (Bron: AliExpress)

0,57 Euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van week 48. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op de Chinese webshop werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #124

[ad_2]

- Advertentie -