Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #123

[ad_1]

AliExpress staat helemaal vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij iedere week de meest interessante deals voor je op een rijtje op WANT. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 123!

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een dolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

- Advertentie -

Een set slimme nagels

Op AliExpress staat ”Make technology more fashion, make fashion more technology”. Of deze super bizarre slimme nepnagels fashion of een technologisch hoogstandje zijn vinden wij in ieder geval twijfelachtig. De nagel wordt geleverd in drie modellen met verschillende functies. Van het openen van je auto, tot een zaklampje.

AliExpress slimme  nagel
Slimme nagel (Bron: AliExpress)

4,95 Euro

AliExpress Kalimba duimpiano

Geen ruimte in huis voor een piano, maar altijd al piano willen spelen? Koop dan een Kalimba duimpiano. Die past zelfs in het kleinste kamertje in je huis. De duimpiano wordt geleverd met verschillende accessoires zoals een leren boek, een tune hamer en een duimprotector. Wie weet word jij de eerste professionele duimpianist.

AliExpress duimpiano
Duimpiano (Bron: AliExpress)

12,45 Euro

AliExpress over the top pluche smartphone case

Op de Chinese webshop kun je ontelbaar veel verschillende smartphonehoesjes kopen. Zo ook deze. Je dacht misschien dat het een knuffel was, en dat is het ook. Alleen dan dus een waar je je smartphone in kunt bewaren. Handig? Nee. Zacht? Zeker.

AliExpress smartphone case pluche
Pluche smartphone case (Bron: AliExpress)

0,56 Euro

Oorbellen in de vorm van een zwarte spin

Nog op zoek naar een leuk kerstcadeau voor je vriendin? Of een leuk sierraad voor bij je zwarte jurkje? Overweeg dan dit bijzonder elegante setje oorbellen. Yuk!

spin oorbellen
Spin oorbellen (Bron: AliExpress)

0,46 Euro

Polaroid wc-rolhouder

Het toilet of de badkamer is niet de meest spannende kamer in je huis. En dat terwijl je er veel uren van je leven doorbrengt. Deze wc-rolhouder geeft deze kamertjes net wat meer persoonlijkheid. Dit is echt een typische gadget van de Chinese webshop: de foto spreekt voor zich lijkt ons zo.

Polaroid wcrol houder
Wc-rolhouder (Bron: AliExpress)

8,76 Euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Of bekijk onze vorige lijstjes van de Chinese webshop, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #123

[ad_2]

- Advertentie -