Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #120

[ad_1]

AliExpress staat helemaal vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij iedere week de meest interessante deals voor je op een rijtje op WANT. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 120!

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een dolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

- Advertentie -

AliExpress Buiktas

De fanny pack is al een tijdje terug van weggeweest. Als je er een draagt val je dus niet écht meer op. Wil je toch nog origineel zijn? Dan is deze buiktas waar je naar zoekt. De fanny pack is leverbaar in verschillende ‘designs’.

AliExpress fanny pack
Buiktas (Bron: AliExpress)

6,58 Euro

AliExpress magnetische sleutelwolk

Dit is een typische AliExpress gadget: een klein goedkoop hebbeding. Bevestig de wolk aan je muur en hang er vervolgens van alles aan. Geld, sleutelbossen, flesjes bier. Ja, zelfs die laatste blijft aan de magneet hangen. Als we de beschrijving moeten geloven tenminste.

AliExpress gadget
Magnetische sleutelwolk (Bron: AliExpress)

3,13 Euro

Pepe joggingbroek

Je kunt er voor kiezen in een generieke Adidas-trainingsbroek rond te lopen. Maar waarom zou je dat doen als je jezelf en anderen ook kunt verbazen met dit exemplaar van AliExpress? Dit is Pepe, de koning der memes. Niet iedereen zal begrijpen wie dat gekke mannetje op je broek is, maar dat hoeft ook niet.

AliExpress
Pepe joggingbroek (Bron: AliExpress)

17,14 Euro

Scheermesje of bankpas?

Wie er op kantoor achter komt dat het scheren toch niet zo zorgvuldig is gedaan als gedacht, zal blij zijn deze gadget in zijn portemonnee te hebben. Het is een scheermesje in de vorm van een bankpas. Die neem je dus gemakkelijk overal mee naartoe. Vergeet hem alleen niet uit je portemonnee te halen wanneer je op vakantie gaat en langs de security op Schiphol moet.

Scheermes bankpas
Scheermes vermomd als bankpas (Bron: AliExpress)

4,48 Euro

Dinosaurus-haakjes

Je kunt je volledige huis inrichten met één bezoek aan de Ikea. Wat je ook kunt doen is een kijkje nemen op de Chinese website. Daar vind je bijvoorbeeld deze geinige dino-haakjes. Leuk voor in de kinderkamer maar ook leuk als afwisseling op je strakke en karakterloze Ikea-meubilair.

Dinosaurushaakje AliExpress
Dino-haakje (Bron: AliExpress)

11,89 Euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #120

[ad_2]

- Advertentie -