Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #119

[ad_1]

AliExpress staat helemaal vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij iedere week de meest interessante deals voor je op een rijtje op WANT. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 119!

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een dolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

- Advertentie -

LED LEGO lampje

LEGO-fan opgelet: dit is een gadget voor jou. Dit kleine LEGO-blokje kun je overal opzetten. Je kunt hem laten oplichten via een USB-dongle en een dun draadje. Zo komen jouw bouwwerken een betje tot leven. Een goede toevoeging aan jouw LEGO-collectie.

LEGO AliExpress
LED Lego lichtje (Bron: AliExpress)

1,85 Euro

Dimbare LED studio camera ring

Wie streeft naar de perfecte foto mag de belichting niet vergeten. Met deze lamp maak je zonder al te veel moeite een ministudio in je eigen huis. Zo maak je het perfecte licht om je foto’s uit te laten blinken. Deze lamp is zeker handig voor wie graag spullen op Marktplaats en Ebay verkoopt.

Dimbare camera lamp
Dimbare studio camera lamp (Bron: AliExpress)

9,87 Euro

AliExpress Slimme bloempot-Bluetooth-speaker-lamp multigadget

Dit is écht een typische gadget die je op AliExpress vindt. Chinese technologie ten voeten uit. Dit is een bloempot, speaker en lamp in een. Je kunt er via Bluetooth muziek mee afspelen, maar er zich ook een aanraaksensor in de gadget. Zo spelen bijvoorbeeld pianogeluiden af als jij de plant aanraakt. Niet echt goed voor de plant, maar dat is bijzaak.

Bloempot speaker
Bloempot en Bluetooth speaker in een (Bron: AliExpress)

12,08 Euro

AliExpress USB-koffiewarmhouder

Een koude kop koffie is alleen lekker als je hem hebt besteld als ice coffee. Iedere andere koude koffie kan zo de gootsteen in. Je koffie vergeten is vervelend en zonde. Met deze warmhouder is dat echter geen probleem meer. De onderzetter die je met een USB-kabel aan je laptop kunt verbinden houdt je bakkie lekker op temperatuur.

AliExpress
USB-onderzetter die je koffie warm houdt (Bron: AliExpress)

0,82 Euro

Vingersporten

Wanneer we wachten op de trein, of in de wachtkamer van de tandarts, pakken we al snel onze smartphones er bij. Wil je minder naar je scherm staren? Neem dan een van deze spelletjes mee in je zak. Je hebt de keuze uit ijshockey, midget-golf, en basketbal.

minigame
Kleine spellen tegen verveling (Bron: AliExpress)

5,58 Euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #119

[ad_2]

- Advertentie -