Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #118

[ad_1]

AliExpress staat helemaal vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij iedere week de meest interessante deals voor je op een rijtje op WANT. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 118!

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een dolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

- Advertentie -

Automatische schoenhoes waarmee je kunt schoonmaken

Het zal deze herfstdagen vaker voorkomen dat je met natte en vieze schoenen thuis komt. Daar kun je van balen. Maar wil je dit baalmoment omdraaien in een geluksmomentje? Ga dan op deze automatische schoenhoes staan. Hij vouwt zich vanzelf om je schoen zodat je geen vieze handen krijgt. Slof vervolgens met deze poetsdoek om je schoenen door de kamer, en maak zo de vloer schoner in plaats van viezer. Dubbel winnen!

AliExpress
Schoenbeschermer en dweil in 1 (Bron: AliExpress)

3,63 Euro

Koffieprinter

Barista is een serieus beroep en vergt serieuze skills. AliExpress heeft daar lak aan en verkoopt een koffieprinter. Want waarom moeite doen en leren bloemetjes maken van melkschuim, als je ook gewoon een bloem op het melkschuim kunt printen? Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Namelijk een paar letters of een foto op je bakkie koffie.

koffieprinter
Koffieprinter (Bron: AliExpress)

554,99 Euro

2-in-1 snijplank

Er zijn twee soorten mensen: De eerste is de mens die tijdens het koken geen lepeltje, blaadje sla of kruimel laten vallen. De tweede is de mens bij wie het lijkt alsof er een tornado door de keuken heeft geraasd tijdens het koken. Ben jij of ken jij persoon nummer twee? Dan kan deze snijplank helpen een klein beetje opgeruimder te werken.

Snijplank
2-in-1 Snijplank (Bron: AliExpress)

4,14 Euro

AliExpress grillz gouden tand

Je tandarts zal niet zo blij zijn met deze gadget, maar je street credit schiet wel een paar punten omhoog wanneer je dit bitje in hebt. AliExpress verkoopt zowel losse ‘gouden’ tanden als een compleet gebit als deze. Hoe een random gebit als deze op je tanden past weten we niet, maar voor wie echt stoer wil zijn is het misschien het proberen waard.

AliExpress grillz
Neppe gouden tanden (Bron: AliExpress)

2,57 Euro

Bakpan met verschillende compartimenten

Koken is fun, maar afwassen daarentegen is niet zo fun. Daar zijn we het unaniem over eens. Daarom is deze pan ook zo handig. Bak vier verschillende onderdelen van je gerecht tegelijkertijd in één pan. Zo heb je maar een pan om af te wassen. We begrijpen niet zo goed wat die broccoli daar doet maar ieder zo zijn eigen specialiteiten laten we maar zeggen…

AliExpress pan
Bakpan met vier compartimenten (Bron: AliExpress)

12,80 Euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #118

[ad_2]

- Advertentie -