Top 9 gadgets uit de Aldi, Lidl en Action folder: week 45

[ad_1]

Nieuwe Aldi, Lidl, Kruidvat en Action aanbiedingen

De Action, Lidl en Aldi verkopen iedere week fantastische gadgets voor een kleine prijs. Daarom is het goed om minstens één keer per week de folders door te bladeren. Daar helpen wij je graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 45 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

- Advertentie -

#1 Aldi aanbiedingen week 45 2019

Aldi Combimagnetron

De ware chef krijgt waarschijnlijk de kriebels bij het zien van een combimagnetron. Iedereen die gemak ook belangrijk vindt in de keuken wordt echter blij bij het zien van dit apparaat. Hij heeft 10 magnetronstanden en 10 standen voor de heteluchtoven. Top om je groenten te roosteren en je restjes mee op te warmen.

combimagnetron Aldi
Combimagnetron (Bron: Aldi)

99,99 Euro

Aldi Keukenweegschaal

Koken is creatief, maar vergt soms ook precisie. Vooral als je iets wilt bakken. Wil je er zeker van zijn dat je baksel in vaste vorm de oven uit komt in plaats van als vloeibaar goedje? Dan doe je er goed aan je ingrediënten even te wegen op deze keukenweegschaal.

Keukenweegschaal Aldi
Keukenweegschaal (Bron: Aldi)

7,99 Euro

Aldi XXL Kerstfiguur

Ingetogenheid en bescheidenheid zijn twee woorden die sommige mensen vergeten als het om kerstdecoratie gaat. Ben jij een van die mensen? Dan gaat je hart vast sneller kloppen bij het zien van deze XXL kerstfiguren. Ze zijn bijna twee meter hoog en voorzien van 180 LED-lampjes met timerfunctie.

XXL kerstfiguur Aldi
XXL Kerstfiguur (Bron: Aldi)

49,99 Euro

#2 Lidl aanbiedingen week 45 2019

Ultimate Speed Verwarmbare stoelbekleding

In de koude wintermaanden is het heerlijk om in je auto te stappen omdat het daar warm(er) en droog is. Heb je geen auto die zichzelf alvast opwarmt terwijl jij nog in bed ligt? Dan kun je ook deze stoelbekleding gebruiken. Die warmt je rug, benen en billen snel op. Luxe voor een prikkie.

Verwarmbare stoelbekleding Lidl
Verwarmbare stoelbekleding (Bron: Lidl)

12,99 Euro

3D-stiftenset

Jong geleerd is oud gedaan. Zo luidt het gezegde. Daarom is deze 3D-stiftenset hét cadeau voor de ontwerper in spé. De stift heeft drie instelbare snelheidsniveaus en schakelt automatisch uit na twee minuten.

3D stiftenset Lidl
3D-stiftenset (Bron: Lidl)

24,99 Euro

Silvercrest heteluchtfriteuse

De Lidl verkoopt deze week een airfryer waarmee je gezonde(re) frietjes kunt bakken. Frituren zonder frituurvet is niet alleen minder vet, maar stinkt ook minder. Deze friteuse kun je dus prima in je keuken neerzetten. Naast frituren kun je de heteluchtfriteuse ook gebruiken om te braden, grillen, bakken en koken. Super multifunctioneel dus! Je zou haast geen keuken meer nodig hebben..

airfryer Lidl
Heteluchtfriteuse (Bron: Lidl)

49,99 Euro

KS Cycling Racefiets Euphoria 28″

De Lidl verkoopt deze week een hele toffe racefiets. Deze fiets is perfect voor beginners die geen fortuin willen uitgeven aan een nieuwe fiets, maar wel met iets degelijks de straat op willen. De Lidl verkoopt de fiets in twee formaten: een framehoogte van 55 of 58 centimeter. Dankzij het aluminium frame is dit een lichtgewicht fiets waar jij met plezier je eerste kilometers op aflegt.

Racefiets Lidl
Racefiets Euphoria 28″ (Bron: Lidl)

269,00 Euro

#3 Action aanbiedingen week 45 2019

Action QSS draadloze oordopjes

Deze Bluetooth oordopjes zijn geïnspireerd door de AirPods van Apple. Geïnspireerd, maar zeker niet hetzelfde. De oordopjes zijn te koop inclusief opbergdoosje dat ook fungeert als oplader. Het LED-lampje op het doosje geeft aan in hoeverre de oortjes zijn opgeladen. Verwacht niet dezelfde geluidskwaliteit als de AirPods, maar voor 7,97 Euro is dit zeker een geinige deal.

Action Bluetooth oordopjes
Bluetooth oordopjes (Bron: Action)

7,79 Euro

Baltimore led schijnwerper

LED-schijnwerpers zijn zowel geliefd door de Lidl en Aldi, als door de Action. Deze schijnwerper is onmisbaar voor iedere klusser die wil voorkomen dat hij een gat boort in de verkeerde muur, of de verkeerde wand schildert.

LED-schijnwerper Action
LED-schijnwerper (Bron: Action)

9,95 Euro

#5 Meer aanbiedingen

Niet alleen deze week, maar ook in week 44 waren er fantastische gadgets te vinden bij deze winkels. Aldi, Lidl en Action weten ons steeds weer te verbazen. Net als deze geniale gadgets op AliExpress trouwens.

De Action, Lidl en Aldi verkopen iedere week fantastische gadgets voor een kleine prijs. Daarom is het goed om minstens één keer per week de folders door te bladeren. Daar helpen wij je graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 45 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

[ad_2]

- Advertentie -