top 5 toffe en vreemde budget gadgets voor in je auto

[ad_1]

Op AliExpress vind je de meest bizarre maar ook meest handige items voor een kleine prijs. Deze keer hebben we vijf budget gadgets voor je op een rijtje gezet voor in of op je auto. De een is nog handiger dan de ander!

AliExpress cassette to 3.5mm AUX Adapter

Je kunt als je aan het rijden bent je favoriete Spotify-lijstjes afspelen, of YouTube aanslingeren op je smartphone. Wat je ook kunt doen is oude tijden herleven en een paar cassettebandjes afspelen. Geen cassettespeler in je auto (we nemen aan van niet..)? Dan kun je deze cassettespeler gebruiken die je kunt connecten via een AUX-kabel.

- Advertentie -
cassette adapter
Cassette adapter (Bron: AliExpress)

1,95 Euro

AliExpress autoprullenbak

Iemands auto verraadt vaak hoe netjes of slordig iemand echt is. In sommige auto’s ie het maken van een scherpe bocht haast gevaarlijk omdat er een hoop spul van de ene naar de andere kant over het dashboard schuift. Dat gebeurt niet met deze mini-prullenbak in de auto. Al lijkt hij aardig klein te zijn. Dus de echte sloddervos heeft waarschijnlijk wel een aantal nodig om de boel een beetje opgeruimd te houden..

autoprullenbak
Prullenbakje voor in auto (Bron: AliExpress)

2,81 Euro

Saushouder voor in je auto

Deze gadget is wat ons betreft de beste uit het lijstje: de saushouder. Want friet eten achter het stuur gaat wel, maar tegelijkertijd ook nog dippen is onmogelijk. Wie zijn gele McDonalds mayonaise in deze houder plaatst heeft geen last van dit first world problem ;-).

ALiExpress auto gadget
Saushouder voor in de auto (Bron: AliExpress)

2,22 Euro

Opblaasbare autokrik

Deze gadget is misschien niet enorm goedkoop, maar wel enorm handig. De opblaasbare autokrik is gemakkelijk in je auto te bewaren en is erg lichtgewicht. Een heel handelbaar apparaat. Dat is fijn, want wanneer je met pech langs de weg staat heb je geen zin problemen te hebben met de tools die je juist weer de weg op moeten helpen.

Autokrik
Opblaasbare autokrik (Bron: AliExpress)

57,77 Euro

Vinyl folie om je auto mee te pimpen

Niet iedereen kan het zich veroorloven om een super shiny auto te kopen. Maar dat wil niet zeggen dat je oude auto er uit moet zien als een oud barrel. Ook zonder de hulp van Pimp My Ride kan je wagen er uit zien alsof hij uit Fast and Furious komt gereden. Daar heb je namelijk AliExpress voor. Dus begin maar vast met je koplampen.

AliExpress auto
Folie voor op de koplampen (Bron: AliExpress)

1,70 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:

AliExpress: top 5 toffe en vreemde budget gadgets voor in je auto

[ad_2]

- Advertentie -