Top 5 meest opvallende gadgets van 2019 om naar uit te kijken

[ad_1]Y-Brush

We kunnen allemaal wel raden dat merken als Samsung en Apple in het aankomende jaar weer nieuwe smartphones, smartwatches en andere gadgets gaan uitbrengen. De gadgets in deze lijst zullen voor minder mensen bekend zijn. Toch zijn deze apparaten ontzettend handig. Wie wil er nou niet sneller klaar zijn met tandenpoetsen of nooit meer zijn was vouwen? Wil je weten hoe? Lees dan snel verder!

Tegenwoordig krijgen we steeds meer apparaten die onze dagelijkse bezigheden makkelijker maken. Stofzuigen hoeft niet langer met de hand te gebeuren door de iRobot Roomba stofzuigers. En door middel van een smartwatch zitten bijna alle functies van een smartphone in je horloge. In 2019 komt de Y-Brush op de markt. Dit apparaat poetst in maar liefst tien minuten je tanden, waardoor je ‘s ochtends nog iets sneller de deur uit bent.

- Advertentie -

Het is eigenlijk heel simpel. Deze slimme tandenborstel stop je als een soort gebitsbeschermer in je mond. Nadat je een beetje tandpasta op de borstels hebt gedaan kun je het apparaat aanzetten. Na vijf seconden poetsen, draai je de borstel om zodat ook je bovenste tanden schoon worden gemaakt. Herhaal het proces en binnen tien seconden zijn je tanden helemaal schoon. Handig toch?

De Y-Brush is nu te pre-orderen voor 109,99 euro!Foldimate

Voor veel mensen is de was vouwen niet hun favoriete bezigheid, maar daar komt aan het einde van 2019 een oplossing voor. De Foldimate komt als alles goed gaat dit jaar nog uit. De Foldimate is een apparaat dat voor jou je kleren vouwt. Het apparaat kan shirts, overhemden, broeken, kussenslopen en handdoeken vouwen. En dat allemaal binnen vijf minuten, waardoor je tijd overhoudt voor leuke activiteiten, zoals het spelen van een van de top 10 beste games van 2019.

De Foldimate is 125 centimeter hoog, 24 centimeter breed en 28 centimeter diep. Hierdoor kun je het apparaat makkelijk kwijt naast je wasmachine. De prijs is nog niet definitief, maar de ontwikkelaars denken nu dat het apparaat ongeveer 980 dollar gaat kosten. De Foldimate wordt eerst uitgebracht in Amerika en daarna komt het apparaat – wanneer er vraag naar is – ook naar andere landen. De machine is in eerste instantie beperkt beschikbaar en daarom is er een wachtlijst.

Hier kun je je aanmelden voor de Foldimate pre-order wachtlijst.Kohler

We betreden de top drie in deze lijst met de meest opvallende gadgets van 2019 met een apparaat dat je eigenlijk niet per se nodig hebt. Maar toch is het – wanneer je de prijs even buiten beschouwing laat – een heel leuk hebbedingetje. De Kohler Numi 2.0 is namelijk een Smart Toilet met een ingebouwde Amazon Alexa. Maar dat is niet het enige wat dit toilet zo bijzonder maakt.

Het toilet heeft namelijk prachtige verlichting aan de achterkant, waardoor jouw badkamer er nooit meer hetzelfde uit zal zien. Ook heel handig (en zeker in de vroege morgen) is de verwarmde wc-bril waarover dit toilet beschikt. Door middel van de ingebouwde speakers en Alexa kun je door middel van spraakbesturing jouw favoriete muziek opzetten, wanneer je naar het kleinste kamertje in het huis gaat. Het apparaat gaat niet goedkoop worden, want de verwachting is dat dit technologische snufje maar liefst 7000 dollar gaat kosten. De Kohler Numi 2.0 staat ook in ons artikel met 10 interessante CES 2019 aankondigingen!

Hier kun je je opgeven om een bericht te ontvangen wanneer de Kohler Numi 2.0 beschikbaar is.

Het is winters weer en dat betekent dat er veel mensen met een verstopte neus en een pijnlijke keel rondlopen. De griep heerst en dan is er vaak niets lekkerder dan een kop thee met een beetje honing. Wanneer je ziek bent heb je eigenlijk geen zin om te moeten wachten op de waterkoker en daar is een oplossing voor gevonden. Met de Heatworks Duo Carafe kun je je water opwarmen zodra je het uit het apparaat schenkt. Er gaat dus koud water in en er komt warm theewater uit.

Het apparaat kan water tot een exacte temperatuur verwarmen, waardoor je niet langer je tong zult verbranden aan een warme kop thee. Daarnaast is het apparaat compact en kun je het dus gemakkelijk in je keuken kwijt. Het is nog niet bekend wanneer het apparaat precies uit zal gaan komen. Ook de prijs is nog niet definitief, maar het zal hoogstwaarschijnlijk niet meer worden dan 200 dollar.

Hier kun je je aanmelden voor updates rondom deze innovatieve waterkoker.LG

Tegenwoordig zit je bij veel beroepen lange tijden achter je PC. Toch zijn er nog veel beroepen waarbij je de hele dag moet staan, lopen en dingen moet optillen. Dit kan na een tijd zorgen voor klachten, waardoor je je werkzaamheden niet meer goed kan uitvoeren. Daar heeft LG iets op bedacht, want de LG Cloi Suitbot zou dit jaar voor het grote publiek worden uitgebracht. Deze gadget heeft iets weg van een exosuit, want de Suitbot zorgt ervoor dat de druk van jouw benen en onderrug wordt weggenomen. Hierdoor worden sommige beroepen een stuk minder belastend.

Ook voor mensen met een slechte houding kan het apparaat handig zijn. Uiteindelijk is het apparaat bedoeld om blessures te voorkomen. Ook zou het handig zijn om de LG Cloi Suitbot te gebruiken tijdens zware werkzaamheden, zoals verhuizen en straten aanleggen. Ook mensen die moeten herstellen van een blessure en weer moeten leren lopen kunnen gebruik maken van het apparaat. Wanneer het concept wordt uitgewerkt kan het een baanbrekend innovatief product zijn.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt voor de LG Cloi Suitbot, maar tijdens IFA 2018 werd wel aangegeven dat het niet lang meer zal duren voordat de ‘exosuits´ op de markt verschijnen.

[ad_2]

- Advertentie -