Top 5 AliExpress: techy gadgets om overal mee naartoe te nemen

[ad_1]

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook meest handige items voor een kleine prijs. Van sommige items op de website wist je niet dat je ze nodig had. Dat geldt ook voor de onderstaande gadgets. Deze hebben een kleine prijs en zijn ook klein van formaat. Daardoor kun je ze altijd en overal mee naartoe nemen. Denk bijvoorbeeld aan een Xiaomi powerbank en een

AliExpress Tile Mate GPS Bluetooth tracker voor je sleutels en andere spullen

Sommige mensen zijn zo vergeetachtig dat ze hun eigen hoofd nog zouden vergeten als die niet vast zat. Ken jij zo iemand? Dan kun je deze persoon redden met deze kleine gadget. Ben jij zo iemand? Red jezelf dan nu voor een paar euro. Bevestig de tracker aan sleutels, een tas, een jas of wat je dan ook neigt kwijt te raken, en vind het altijd terug via de bijbehorende app.

- Advertentie -
Tile mate AliExpress
Tile Mate (Bron: AliExpress)

5,48 Euro

Xiaomi Huami Amazfit Verge

Huami is een dochtermerk van Xiaomi. Je weet wel, de Chinese techgigant die je kent van de Mi Mix 3. Xiaomi verkoopt verrassend goede producten voor een verrassend lage prijs. Daar houden we van. Zo ook deze smartwatch.

Xiaomi smartwatch
Xiaomi Huami Amazfit Verge (Bron: AliExpress)

92,77 Euro

10.000mAh Xiaomi Mi Power Bank

Het is een grote angst van veel mensen: een lege smartphone. Wil jij er zeker van zijn dat je niet zonder batterij komt te zitten? Neem dan een power bank mee. Dit exemplaar van Xiaomi heeft een bizar goede prijs-kwaliteit verhouding. Mits hij aankomt natuurlijk. Het blijft AliExpress…

 Xiaomi Mi power bank AliExpress
Xiaomi Mi power bank 10.000mAh (Bron: AliExpress)

15,93 Euro

Smartphone Macro Lens

De nieuwste smartphones zijn voorzien van een goede camera. Dit is een van de belangrijke punten waar mensen op letten bij de aanschaf van een nieuwe phone. Gebruik jij nog steeds je iPhone SE? Dan kunnen je foto’s wel een upgrade gebruiken. Misschien helpt het om te ‘investeren’ in een smartphone camera lens.

smartphone camera lens
Smartphone camera lens (Bron: AliExpress)

6,26 Euro

AliExpress Avatto opvouwbaar toetsenbord

Yes, dit is een hele handige gadget! Een opvouwbaar toetsenbord. Ideaal voor wie veel moet typen op een tablet of smartphone. Let wel op dat je niet per ongeluk de Russische variant bestelt. Dat zou een onhandig foutje zijn.

opvouwbaar toetsenbord
Opvouwbaar toetsenbord (Bron: AliExpress)

12,03 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:

Top 5 AliExpress: Techy gadgets om overal mee naartoe te nemen

[ad_2]

- Advertentie -