Top 14 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 46

[ad_1]

Nieuwe Aldi, Lidl, Kruidvat en Action aanbiedingen

De Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen iedere week briljante gadgets voor een lage prijs. Daarom is het goed om minstens één keer per week de folders door te kijken. Daar helpen wij je graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 46 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

- Advertentie -

#1 Aldi aanbiedingen week 46 2019

Aldi Medion 32” HD Smart-tv

De Aldi en Lidl hebben deze week allebei een Smart-tv in de schappen liggen. Het exemplaar van de Aldi is van het Merk ‘Medion’, heeft een 32-inch LCD-beelscherm. Dit is een degelijke tv voor een degelijke prijs.

Medion smart-tv Aldi
Medion 32” Smart-tv (Bron: Aldi)

229,00 Euro

Bodytrimmer

Deze elektrische bodytrimmer is ideaal voor wie er strak en gladjes bij wil lopen deze winter. Dat ziet er misschien verzorgd uit, maar je kunt er ook voor kiezen je wintervacht te laten staan. De bodytrimmer heeft een 2-voudig messensysteem van roestvrijstaal en een afneembare scheerkop voor gemakkelijke reiniging.

Bodytrimmer Aldi Lidl
Bodytrimmer (Bron: Aldi)

19,99 Euro

Aldi LED-kleurveranderende dennenboom

Allergisch voor dennenbomen? Of allergisch voor de zooi die een echte dennenboom maakt in je huis? Dan is deze LED-dennenboom een goede optie. Die is misschien niet zo sfeervol als een groene echte boom, maar wel praktisch. Hij heeft 72 meerkleurige leds die zijn te besturen met een afstandbediening.

LED-dennenboom
LED-dennenboom (Bron: Aldi)

34,99 Euro

#2 Lidl aanbiedingen week 46 2019

Lidl Singles Days: Grundig Vision 6 40” GFS 6820 Smart-TV

Ook de Lidl doet aan Singles Day! Dit is dan ook een hele fijne aanbieding voor een hele fijne smart-tv. De energiezuinige 40” tv van Grundig heeft een Full-HD 1920 x 1080 beeld. Maar het mooiste aan deze tv is de prijs.

Grundig vision Lidl
Grundig Vision 6 Smart-tv (Bron: Lidl)

249,99 Euro

Lidl Singles Days: Polaroid SNAP digitale instantcamera

Nog zo’n lekkere aanbieding van de Lidl voor de Singles Days: deze Polaroid SNAP digitale instantcamera. Deze Polaroidcamera is een must-have item voor op feestjes en andere gelegenheden. Want een foto op je smartphone hebben is leuk, maar het is veel leuker om een afgedrukt exemplaar aan je muur te kunnen hangen. De SNAP instantcamera van Polaroid heeft 10 megapixels en is voorzien van een zelfontspanner. De camera drukt de foto’s binnen 35 seconden af op een 7,6 x 5 centimeter formaat.

Polaroid SNAP digitale instantcamera
Polaroid SNAP digitale instantcamera (Bron: Lidl)

99,99 Euro

Lidl Silvercrest Draadloze oplader QI

Steeds meer smartphones hebben de optie om ze draadloos op te laden. Daar speelt de Lidl goed op in met deze stijlvolle draadloze oplader. Hij werkt met alle QI apparaten en is voorzien van een LED-indicatielamp. De lader zelf? Die is natuurlijk niet draadloos.

Draadloze oplader Lidl
Draadloze oplader (Bron: Lidl)

17,99 Euro

Lidl Silvercrest Digitale Lepelweegschaal

Je hebt twee soorten chefs: de chef die zijn fantasie en creativiteit gebruikt, en de chef die iedere pixel van een kookboek bestudeert. Die laatste groep chefs zal gegarandeerd heel lekker gaan op deze multi-gadget. De Lidl verkoopt deze week een digitale lepelweegschaal. Ideaal voor het wegen van kleine hoeveelheden. Succes met moeilijk doen over die halve gram peper. We hopen dat je stamppot er een halve gram beter door smaakt.

Digitale lepelweegschaal Lidl
Digitale lepelweegschaal (Bron: Lidl)

5,99 Euro

#3 Action aanbiedingen week 46 2019

Varo stofzuiger zonder zak

We moesten even twee keer naar deze stofzuiger zonder zak kijken voordat we hem begrepen. Het lijkt namelijk meer op een ton voor chemisch afval. Het is toch echt een stofzuiger met een sterke en duurzame stalen tank. De HEPA-filter is vervangbaar. Een bijzonder ding voor nog geen twintig euro.

Varo stofzuiger zonder zak
Varo stofzuiger zonder zak (Bron: Action)

17,95 Euro

Action LED-projector

Het is altijd afwachten of het een witte kerst wordt. Is dat niet het geval? Richt deze projector dan op je huis om alsnog een witte kerst te hebben. Het lijkt ons wel sterk dat LED-licht met ‘sneeuweffect’ de illusie kan geven van echte sneeuwvlokken. Maar de Action kennende is het effect hoe dan ook verrassend.

LED-projector Action
LED-projector (Bron: Action)

14,95 Euro

Action Smartwares live wifi-camera

De action verkoopt een multi-inzetbare camera die je kunt gebruiken als bewakingscamera, maar bijvoorbeeld ook als babyfoon. De camera kost ongeveer dertig Euro. Dat spenderen we meestal niet aan gadgets van de Action. Maar de winkel verzekert ons dat het de camera oké is: hij voldoet namelijk aan Europese richtlijnen en is gekoppeld aan een Europese helpdesk. Waar deze helpdesk voor is weten we niet maar voor dertig Euro is hij het proberen waard.

Smartwares live wifi-camera Action
Smartwares live wifi-camera (Bron: Action)

29,95 Euro

Polaroid PRO 3D-printerpen starterkit

Tekenen in 2D is zó 2018. Met deze 3D-printerpen in huis kun je tenminste weer een beetje krabbelen á la 2020. De pen van Polaroid wordt geleverd inclusief filament en is daarmee een goede complete starterskit.

Polaroid PRO 3D pen
Polaroid 3D-pen (Bron: Action)

14,95 Euro

#4 Kruidvat aanbiedingen week 46 2019

Kruitvat Watshome XL Sandwichgrill

Je maakt de lekkerste tosti’s met een sandwichgrill. Dankzij de extra grote grillplaten kun je volledig los gaan met de grootte en de vulling van je tosti. De grill heeft een vermogen van 900 watt en beschikt over automatische temperatuurregeling.

Kruidvat grill
Sandwichgrill (Bron: Kruidvat)

12,99 Euro

Philips Aquatouch scheerapparaat

Loop je nog steeds met dat halve baardje van de zomervakantie rond? Die mag er dan nu wel een keer af. Haal dit scheerapparaat in huis om de klus te klaren. Met dit scheerapparaat kun je zowel droog als nat scheren. Een groot voordeel van dit scheerapparaat van Philips is dat hij in 3 minuten is opgeladen voor een scheerbeurt.

Philips scheerapparaat Kruidvat
Philips aquatouch scheerapparaat (Bron: Kruidvat)

44,99 Euro

#5 Meer aanbiedingen

Niet alleen deze week, maar ook in week 45 waren er fijne gadgets te koop bij deze winkels. Aldi, Lidl en Action weten ons steeds weer te verbazen. Net als deze geniale gadgets op AliExpress trouwens.

De Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen iedere week briljante gadgets voor een lage prijs. Daarom is het goed om minstens één keer per week de folders door te kijken. Daar helpen wij je graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 46 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

[ad_2]

- Advertentie -