Top 13 gadgets uit de Aldi, Lidl en Action folder: week 30

[ad_1]

Nieuwe Aldi, Lidl, Kruidvat en Action aanbiedingen

Lidl, Action, Aldi en Kruidvat verkopen iedere week opvallende gadgets voor een bodemprijs. Daarom is het zeker de moeite waard om de folders van deze winkels even goed door te bladeren. Heb je daar geen zin in? No worries. We helpen je er graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van deze vier winkels uit. Net als vorige week liggen er ook in week 30 weer een paar lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week voor je hebben uitgezocht.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

#1 Aldi aanbiedingen week 30 2020

Philips stoomstrijkijzer

Strijken is niet een enorm spannende klus, noem het gerust saai. Wie er een bloedhekel aan heeft kan gewoon geen strijkijzer kopen. Dat is echter alleen acceptabel als je geen kleding draagt die kan kreuken, zoals overhemden. Draag je die wel? Stel je dan niet zo aan en haal een strijkijzer in huis, zoals deze van Philips. Hij heeft een krachtige stoomstoot (niet te verwarren met een stroomstoot) en een extra groot waterreservoir.

Philips stoomstrijkijzer Aldi
Philips stoomstrijkijzer (Afbeelding: Aldi)

39,99 euro

Tomado staande ventilator met afstandsbediening

Als je niet gemaakt bent voor hitte dan ben je deze zomer waarschijnlijk al een aantal keer gesmolten. Een ventilator als deze is geen medicijn tegen temperaturen boven de 25 graden, maar maakt die wel een stukje dragelijker. Dit exemplaar heeft drie snelheden die je met de afstandsbediening kunt instellen.

Tomado ventilator afstandsbediening Aldi
Tomado ventilator met afstandsbediening (Afbeelding: Aldi)

24,99 euro

Universele multihouder

Een universele multihouder: veel algemener kan de naam van een gadget niet zijn. Wat het eigenlijk betekent is dat hij geschikt is voor allerlei apparaten van 4.4 tot 5.3 inch. Een houder als deze is een must voor wie veel in de auto zit en zo nu en dan een inkomende oproep moet beantwoorden of zijn smartphone als navigatie gebruikt.

universele multihouder Aldi
Universele multihouder (Afbeelding: Aldi)

5,99 euro

#2 Lidl aanbiedingen week 30 2020

Lidl deal: Alarmdeurstopper

Vrijwel ieder huis in Nederland heeft een slot op de voordeur waardoor ongewenst bezoek niet zomaar naar binnen kan wandelen. Bij Lidl vind je deze week een alarmdeurstopper als extra laag beveiliging. Dit alarm is in ieder geval een stuk goedkoper en onderhoudsvriendelijker dan een waakhond.

alarm deurstopper Lidl
Alarmdeurstopper (Afbeelding: Lidl)

3,99 euro

Lidl deal: Accu werklamp met statief

In de lente begonnen met klussen maar nog steeds niet het licht gezien? Ga dan naar Lidl voor deze accu-werklamp met statief. De oplaadbare werklamp heeft een allround- of halfzijdige verlichting en is makkelijk op te laden middels de bijgeleverde USB-kabel.

accu werklamp statief Lidl
Accu-werklamp met statief (Afbeelding: Lidl)

29,99 euro

Lidl deal: Singer Naaimachine Tradition 2282

Een gat in je broek? Of een scheur in je jas? In 2019 rende je misschien direct naar de dichtstbijzijnde winkelstraat om nieuwe kleding te scoren. Anno 2020 kan dat niet meer. Anno 2020 ren je namelijk naar Lidl, koop je deze naaimachine, en fix je het zelf. Deze veelzijdige naaimachine is van het bekende merk ‘Singer’ en gaat deze week over de toonbank voor een hele scherpe prijs.

singer tradition naaimachine Lidl
Singer Tradition Afbeelding: Lidl)

99,99 euro

Lidl deal: Auriol weerstation

Lidl heeft dit weerstation tussen de ‘badkamerspullen’ staan in hun online shop. Dat lijkt misschien niet direct logisch, maar dat is het wel gezien de functies die de gadget heeft. Zo heeft hij een visuele waarschuwing voor kritische meetwaarden, zoals een schimmel- en griepindicator, hitte-index en een vochtingheidswaarschuwing.

auriol weerstation Lidl
Auriol weerstation (Afbeelding: Lidl)

8,99 euro

#3 Action aanbiedingen week 30 2020

LSC Smart Connect slimme ledlamp

De slimme lampen van Philips (Hue) en Ikea zijn al jarenlang razend populair. Action probeert ook een graantje mee te pikken van die populariteit met deze goedkope slimme LED-lamp. Het is een simpele gadgets met een bijbehorende app. Via die app pas je de kleurtemperatuur en helderheid van de lamp aan.

Slimme LED lamp Action
Slimme LED-lamp (Afbeelding: Action)

8,95 euro

Re-load solar powerbank

Deze powerbank is een topper voor wie een avontuurlijke vakantie op de planning heeft. Hij laadt zich namelijk op middels zonne-energie en is aan het raam te bevestigen met zuignappen. Dat maakt hem handig voor op de camping zodat je zelfs off grid altijd online blijft.

re-load powerbank solar Action
Re-load solar powerbank (Afbeelding: Action)

8,59 euro

LSC Smart Connect Slimme Stekker

Heb je de bovenstaande lamp aangeschaft? Maak je smart home dan compleet met deze slimme stekker. Koppel hem aan je wifi-netwerk om hem vervolgens met je smartphone, tablet of slimme speaker te bedienen.

slimme stekker Action
LSC Smart connect slimme stekker (Afbeelding: Action)

8,49 euro

#4 Kruidvat aanbiedingen week 30 2020

Nedis smart videodeurbel

Net als bij Action en Lidl kun je deze week ook terecht bij Kruidvat voor je smart home. Kruidvat verkoopt namelijk een slimme videodeurbel. Die is slim omdat als iemand aanbelt jij vanuit je luie stoel op je smartphone kunt zien wie er voor je deur staat. De deurbel heeft bewegingsdetectie waardoor hij automatisch een pushbericht naar je smartphone stuurt als iemand je deur nadert. Precies, dat geldt ook voor de postbode en misschien de kat van de buren.

Nedis videodeurbel Kruidvat
Nedis videodeurbel (Afbeelding: Kruidvat)

49,99 euro

Soundlogic Bluetooth speaker met verlichting

Kruidvat verkoopt een flitsende Bluetooth speaker met ledverlichting. Hij lijkt op een enorme kleurrijke capsule met alle vitaminen die je het hele jaar nodig hebt. Het is echter geen wondermiddel, al doet de juiste muziek soms wel wonderen voor je humeur. De Bluetooth speaker heeft een ingebouwde microfoon, een USB-ingang en ingebouwde FM-radio en AUX-aansluiting.

Kruidvat Soundlogic wireless Bluetooth speaker Ledverlichting
Bluetooth speaker met ledverlichting (Afbeelding: Kruidvat)

12,99 euro

Wegwerpcamera met flits

Een wegwerpcamera is niet echt meer van deze tijd. Dat komt niet alleen door de fotokwaliteit en dat de foto’s niet digitaal zijn, maar ook doordat het een apparaat is dat je na gebruik weggooit. Niet heel milieuvriendelijk dus. Kruidvat wil er in ieder geval van af, zo lijkt het, want ze verkopen de wegwerpcamera en wegwerpcamera voor onderwater deze week voor 2 + 1 gratis.

Wegwerpcamera Kruidvat
Wegwerpcamera (Afbeelding: Kruidvat)

7,99 euro

#5 Meer aanbiedingen

Net als deze week lagen er ook vorige week een aantal handige (en onhandige) gadgets in de schappen van Lidl, Aldi, Action en Kruidvat. Net als deze opvallende gadgets op AliExpress trouwens.

Lidl, Action, Aldi en Kruidvat verkopen iedere week opvallende gadgets voor een bodemprijs. Daarom is het zeker de moeite waard om de folders van deze winkels even goed door te bladeren. Heb je daar geen zin in? No worries. We helpen je er graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van deze vier winkels uit. Net als vorige week liggen er ook in week 30 weer een paar lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week voor je hebben uitgezocht.

[ad_2]

- Advertentie -