Top 13 gadgets uit de Aldi, Lidl en Action folder: week 29

[ad_1]

Nieuwe Aldi, Lidl, Kruidvat en Action aanbiedingen

Lidl, Action, Aldi en Kruidvat verkopen iedere week opvallende gadgets voor een bodemprijs. Daarom is het zeker de moeite waard om de folders van deze winkels even goed door te bladeren. Heb je daar geen zin in? No worries. We helpen je er graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van deze vier winkels uit. Net als vorige week liggen er ook in week 29 weer een paar lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week voor je hebben uitgezocht.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

#1 Aldi aanbiedingen week 29 2020

Bouwplaatsradio

Een bouwplaatsradio is bedoeld voor in de bouw, maar functioneert ook prima als robuuste Bluetooth speaker in andere situaties. Gebruik je hem niet op de bouwplaats? Dan is hij voornamelijk geschikt voor wie nogal onhandig is en een speaker zoekt die wel tegen een stootje kan. Hij heeft een geïntegreerde 1000 mAh Li-ion accu; dat is goed voor een maximale speelduur van 5 uur. Daar kom je alleen een volle dag op de bouwplaats niet mee door.

bouwplaatsradio Aldi
Bouwplaatsradio (Afbeelding: Aldi)

49,99 euro

Tristar air cooler AT-5464

Deze air cooler is geen airco. Dat lijkt misschien een beetje verwarrend, en dat is het ook. Deze cooler koelt de lucht voor verfrissing tijdens warme dagen en schijnt effectiever te werken dan een ventilator. Of dat daadwerkelijk zo is laten we aan jou over om te testen.

Tristar aircooler Aldi
Tristar aircooler (Afbeelding: Aldi)

79,99 euro

Philips Airfryer XL

In een Airfryer bak je op een ‘gezonde’ manier patat, groentekroketten, en andere snacks. Daarnaast kan het apparaat ook braden, grillen, roosteren en bakken. Precies, je hebt haast geen keuken meer nodig met dit apparaat in huis.

Philips air fryer Aldi
Philips Air Fryer (Afbeelding: Aldi)

139,00 euro

#2 Lidl aanbiedingen week 29 2020

Lidl deal: Silvercrest Espressomachine met automatische melkopschuimer

Lidl’s espressomachine zet een strakke bak koffie voor je. En met een beetje barista-skills maak jij daar zelf een prachtige cappuccino van. Het apparaat is geschikt voor gemalen koffie en heeft verschillende standen voor verschillende koffies.

Lidl Silvercrest espressomachine
Silvercrest espressomachine (Afbeelding: Lidl)

119,00 euro

Lidl deal: Teasi Core fietscomputer

Lidl heeft deze Teasi Core fietscomputer groot ingekocht. Hij ligt namelijk al een aantal weken op rij in de schappen van de Duitse supermarktketen. Deze week scoor je hem echter voor een nog scherpere prijs. Het is een handige gadget voor de fanatieke fietsers onder ons die navigatie liever niet zelf op zich nemen of aan hun fietspartner over willen laten.

Lidl sportnavigatie TEASI
TEASI sportnavigatie (Afbeelding: Lidl)

49,99 euro

Lidl deal: Sigma Draadloze fietscomputer Sport 1200

Lidl verkoopt deze week nog en fietscomputer. Deze gadget meet onder andere je afgelegde afstand en snelheid en is dus niet bedoeld om mee te navigeren. Dat maakt hem iets beperkter dan het bovenstaande model. Het voordeel: de maat. Je steekt het kleine apparaatje zo in je zak tijdens een pauze of na de rit.

Lidl draadloze fietscomputer Sigma
Sigma draadloze fietscomputer (Afbeelding: Lidl)

29,99 euro

Lidl deal: koelrugzak

Een koelbox is handig en onhandig tegelijkertijd. Hij is handig omdat hij je eten en drinken koud houdt. Het is een onding omdat je hem niet even makkelijk mee neemt op de fiets of tijdens een wandeling. Deze koelrugzak is een goed alternatief voor de actieveling onder ons die er liever op uit gaat met deze coole backpack.

Lidl koelrugzak
Koelrugzak (Afbeelding: Lidl)

12,99 euro

#3 Action aanbiedingen week 29 2020

Lab31 screenprotector voor Samsung

Bij Action vind je deze week een aantal screenprotectors voor verschillende smartphones. Deze glazen beschermlaag past bijvoorbeeld op een Samsung Galaxy A50. Het is een kleine uitgave waarmee je een grote reparatie voorkomt.

screen protector Action Samsung Galaxy
Screenprotector voor Samsung Galaxy (Afbeelding: Action)

2,49 euro

Elektrische drinkbak met led-licht

Toen we deze elektrische drinkbak zagen vroegen we ons eerst af waar we een drinkbak voor nodig hadden. Wat is er mis met een glas om uit te drinken? Toen we beter keken bleek deze elektrische drinkbak bedoeld voor huisdieren. Dat vergat Action er even bij te vermelden. Een elektrische drinkbak voor je huisdier dus. Hij is volgens Action handig als jij veel van huis bent omdat hij je huisdier automatisch van water voorziet. Al kun je natuurlijk ook overwegen gewoon wat vaker thuis te zijn. Dat is een stuk gezelliger.

drinkbak led-licht Action
Drinkbak met led-licht (Afbeelding: Action)

8,99 euro

Hama draadloze muis

Een goede set-up voor je thuiswerkplek is essentieel voor een productieve werkdag. Die werkplek moet onder andere bestaan uit een goed koffiezetapparaat of espressomachine, een comfortabele stoel, en een toetsenbord en een muis. Vind je dit een te grote investering? Vergeet dan het koffiezetapparaat en de gezondheidsstoel van 600 euro, en koop alleen deze vijf euro draadloze muis bij Action. Alle kleine beetjes helpen.

Hama draadloze muis action
Hama draadloze muis (Afbeelding: Action)

4,79 euro

#4 Kruidvat aanbiedingen week 29 2020

Solar Schuttinglampen met sensor

Deze schuttinglampen zijn niet bijzonder mooi, maar ze zijn wel handig. De lampen werken op zonne-energie en gaan automatisch aan bij schemering. De lamp heeft twee uur zon nodig om op te laden. Dit kan een probleem zijn in Nederland, maar voor dit geld kan je niet veel meer verwachten.

solar schuttinglamp Kruidvat
Solar schuttinglamp (Afbeelding: Kruidvat)

4,99 euro

Watshome lamp met ventilator

Kun je wel wat verlichting en frisse wind in je leven gebruiken? Dan is deze multifunctionele lamp de oplossing voor je. Als je er recht onder zit vang je waarschijnlijk wel wat verfrissende wind op en kun je tegelijkertijd in het donker een boek lezen. Al heb je die frisse lucht ‘s avonds waarschijnlijk al niet meer nodig.

lamp ventilator Kruidvat
Lamp met ventilator (Afbeelding: Kruidvat)

6,99 euro

Watshome kolomventilator

De bovenstaande ventilator en lamp in-één geeft waarschijnlijk een prima fris briesje. Serieuze hitte vraagt echter om serieuze maatregelen. Zoals een sprong in een ijsbad, of een degelijke ventilator van formaat. Zoals deze kolomventilator met drie verschillende standen en een vermogen van 30 watt.

kolomventilator kruidvat
Kolomventilator (Afbeelding: Kruidvat)

19,99 euro

#5 Meer aanbiedingen

Net als deze week lagen er ook vorige week een aantal toffe gadgets in de schappen van Lidl, Aldi, Action en Kruidvat. Net als deze gadgets op AliExpress trouwens.

Lidl, Action, Aldi en Kruidvat verkopen iedere week opvallende gadgets voor een bodemprijs. Daarom is het zeker de moeite waard om de folders van deze winkels even goed door te bladeren. Heb je daar geen zin in? No worries. We helpen je er graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van deze vier winkels uit. Net als vorige week liggen er ook in week 29 weer een paar lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week voor je hebben uitgezocht.

[ad_2]

- Advertentie -