Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl en Action folder: week 28

[ad_1]

Nieuwe Aldi, Lidl, Kruidvat en Action aanbiedingen

Lidl, Action, Aldi en Kruidvat verkopen iedere week opvallende gadgets voor een bodemprijs. Daarom is het zeker de moeite waard om de folders van deze winkels even goed door te bladeren. Heb je daar geen zin in? No worries. We helpen je er graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van deze vier winkels uit. Net als vorige week liggen er ook in week 28 weer een paar lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week voor je hebben uitgezocht.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

#1 Aldi aanbiedingen week 28 2020

Bluetooth oordopjes in case

Bij Aldi scoor je deze week een set Bluetooth oordopjes. Deze oordopjes werken met Bluetooth 5.0, hebben een bereik van 10 meter en speeltijd tot 6 uur. De case waarin ze geleverd worden is een oplaadcase met een capaciteit van 620 mAh. Deze oordopjes zijn zeker het proberen waard voor wie geen fortuin wil uitgeven aan draadloze oordopjes, maar ook niet wil sporten of bellen met een enorme hoofdtelefoon op zijn hoofd.

Bluetooth oordopjes case Aldi
Bluetooth oordopjes in case (Afbeelding: Aldi)

39,99 euro

Radiografische digitale wekker

Ben je op zoek naar een wekker? Dan heeft Aldi er deze week een voor je in de schappen liggen. Op het display van de wekker staan zo veel getallen dat je er spontaan moe van wordt. Gelukkig heeft deze wekker een harde toon die je zo weer wakker schudt.

Radiografische digitale wekker Aldi
Radiografische digitale wekker (Afbeelding: Aldi)

9,99 euro

#2 Lidl aanbiedingen week 28 2020

Lidl deal: Livarno LUX Led-lichtketting met Bluetooth-luidspreker

Deze Led-lichtketting met Bluetooth luidspreker is een typische multifunctionele topper van Lidl. De lichtketting heeft lichteffecten voor een sfeervolle verlichting. Is dat nog niet genoeg sfeer voor je? Koppel dan je smartphone, tablet of laptop aan de Bluetooth speaker om je favoriete afgezaagde summer nights playlist af te spelen.

LED-lichtketting bluetooth speaker Lidl
LED-lichtketting met Bluetooth speaker (Afbeelding: Lidl)

24,99 euro

Lidl deal: Klarstein mini-koelkast 60l

Deze compacte koelkast is ideaal voor het koelen van flessen en blikjes, aldus Lidl. Meer dan dat wil je er inderdaad niet inleggen. De glazen deur verbergt je half vergane groenten en restjes namelijk niet erg goed.

Klarstein mini-koelast Lidl
Mini-koelkast 60 liter (Afbeelding: Lidl)

179,00 euro

Lidl deal: Bluetooth wekkerradio

Naast Aldi verkoopt ook Lidl deze week een wekkerradio. Dit exemplaar is alleen iets geavanceerder dan die van Aldi. Het is een 3-in-1 wekkerradio die draadloos muziek streamt vanaf je smartphone of laptop. Of je ook gewekt kunt worden met je favoriete hitje? Nee. Behalve als die toevallig op de wekkerradio wordt afgespeeld natuurlijk.

Bluetooth wekkerradio Lidl
Bluetooth wekkerradio (Afbeelding: Lidl)

29,99 euro

Lidl deal: Silvercrest yoghurtmaker

Yoghurt kopen is makkelijk. Maar wist je dat yoghurt maken zeker net zo makkelijk is? ‘Investeer’ eenmalig een tientje in dit apparaat en maak vanaf nu al je yoghurt in eigen huis. Van amandelyoghurt tot cocosyoghurt: het kan allemaal. Dit apparaat scheelt je plastic en kartonnen afval, en een hoop toegevoegde ingrediënten die je uit je eigengemaakte yoghurt kunt laten.

Silvercrest yoghurtmaker Lidl
Silvercrest yoghurtmaker (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

#3 Action aanbiedingen week 28 2020

iHip Convoy draadloze hoofdtelefoon

Bij Action vind je deze week een draadloze hoofdtelefoon voor minder dan 15 euro. Dat is bijna onmogelijk, maar blijkbaar niet compleet onmogelijk. Deze hoofdtelefoon heeft een speeltijd tot 8 uur en is ook geschikt om handsfree mee te bellen. Hoe het met de geluidskwaliteit van een Bluetooth koptelefoon van slechts 12 euro gesteld is? Daar mag je zelf achterkomen.

Convoy draadloze hoofdtelefoon Action
Convoy draadloze hoofdtelefoon (Afbeelding: Action)

11,82 euro

Solar led-schijnwerper

Nu de avonden nog lang zijn is een schijnwerper voor je oprit of tuin waarschijnlijk nog ietwat overbodig. Dat betekent echter niet dat je hem niet alvast kunt installeren en uitproberen. Deze led-schijnwerper laadt zich op via zonne-energie en detecteert beweging vanaf 5 meter.

solar led-schijnwerper Action
Solar led-schijnwerper (Afbeelding: Action)

9,98 euro

3D-effect ledlamp

Deze 3D-effect ledlamp ziet er aardig spacey uit. Volgens Action straalt de lamp regenboogkleuren door je kamer. Zie je die niet? Dan kun je ook een minuutje in de lamp staren om sterretjes te zien. Dit laatste is overigens een slecht advies dat je beter niet kunt opvolgen als je ooit nog naar de echte sterren wilt kunnen kijken.

3D-effect led lamp Action
3D-effect Led-lamp (Afbeelding: Action)

4,49 euro

#4 Kruidvat aanbiedingen week 28 2020

Watshome kolomventilator

Is een raam openzetten niet voldoende ventilatie voor je? Haal dan een ventilator in huis. Zoals deze kolomventilator van Kruidvat. Hij heeft drie verschillende standen en een vermogen van 30 Watt. Het is geen sexy gadget, maar jezelf kapot zweten is ook niet sexy.

Watshome kolomventilator Kruidvat
Watshome kolomventilator (Afbeelding: Kruidvat)

19,99 euro

Philips sonicate Expertclean slimme tandenborstel

Tandenpoetsen is een simpel karweitje. Je kunt het echter (onnodig) ingewikkeld maken. Bijvoorbeeld met een slimme elektrische tandenborstel als deze. De Philips Sonicare ExpertClean helpt jou met het tandenpoetsen door je in realtime te begeleiden. Heb je geen zin in die bemoeienis en weet je zelf wel hoe je poetsen moet? Dan kun je hem ook gewoon gebruiken voor een grondige reiniging met een van de verschillende reinigingsstanden.

Philips sonicare Kruidvat
Philips Sonicare ExpertClean (Afbeelding: Philips)

99,99 euro

LG Stereoset

Bluetooth speakers zijn zó 2020. Ga terug naar de ’90s met deze stereoset. De set ontvangt DAB+ radio en hij heeft een CD-speler. Je kunt er ook muziek op afspelen via Bluetooth met je smartphone. Dat is dan weer wel aardig 2020.

LG stereoset Kruidvat
LG Stereoset (Afbeelding: Kruidvat)

79,99 euro

#5 Meer aanbiedingen

Net als deze week lagen er ook in week 27 een aantal toffe gadgets in de schappen van Lidl, Aldi, Action en Kruidvat. Net als deze geniale gadgets op AliExpress trouwens.

Lidl, Action, Aldi en Kruidvat verkopen iedere week opvallende gadgets voor een bodemprijs. Daarom is het zeker de moeite waard om de folders van deze winkels even goed door te bladeren. Heb je daar geen zin in? No worries. We helpen je er graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van deze vier winkels uit. Net als vorige week liggen er ook in week 28 weer een paar lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week voor je hebben uitgezocht.

[ad_2]

- Advertentie -