Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action & Kruidvat folder: week 2

[ad_1]

Nieuwe Aldi, Lidl, Kruidvat en Action aanbiedingen

De Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen wekelijks toffe gadgets voor een kleine prijs. Daarom is het goed om minstens één keer per week de folders door te bladeren. Daar helpen wij je graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 2 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

#1 Aldi aanbiedingen week 2 2020

Tomtom Via 62

Aldi helpt je de weg naar de dichtstbijzijnde Aldi vinden. Bij deze Tomtom krijg je een lifetime gratis kaartupdates van West-Europa. Je kunt ook handsfree bellen via dit apparaat en hij geeft je live verkeersinformatie.

TomTom Aldi
Tomtom Via 62 (Bron: Aldi)

129,00 Euro

Led-werklamp

Deze Led-lamp kan worden gebruikt door werklui, maar eigenlijk kan hij worden geïnstalleerd door iedereen die licht nodig heeft. Je kunt hem uitbreiden tot maximaal 12 lampen en met een bevestigingshaak ophangen.

Werklamp Aldi
Werklamp (Bron: Aldi)

19,99 Euro

Stopcontact ventilator

De Aldi verkoopt deze week een stopcontact ventilator. Dit is simpel gezegd een van de kleinste ventilators die bestaat. Wanneer zo’n kleine ventilator/verwarming handig is? Wat dacht je van als je in een tiny home woont? Of in een studentenkamer van 7 vierkante meter zonder ramen voor ventilatie en/of verwarming? Zie je, zelfs voor een vreemde gadget als deze is een markt te vinden.

Stopcontact ventilator Aldi
Stopcontact ventilator (Bron: Aldi)

13,99 Euro

#2 Lidl aanbiedingen week 2 2020

Lidl deal: Silvercrest elektrische oliepers

Gebruik jij nog olijfolie om mee te koken? Dat kan echt niet meer he. Tegenwoordig kook je op zijn minst met sesamolie, pinda-olie of raapzaadolie. Om er maar een paar te noemen. Daarvoor kun je naar de biologische winkel rennen om het in een potje te kopen. Dat kan ja. Maar wil je het echt volgens het boekje doen dan maak je het uiteraard zelf. Dat kost één keer een beetje van je tijd, waarna je er een lange tijd van kunt genieten. Afhankelijk van hoe rijkelijk je het over je quinoa salade gooit natuurlijk.

Lidl oliepers
Elektrische oliepers (Bron: Lidl)

189,00 Euro

Lidl deal: Zeep-dispenser met sensor

Laat jij je voor de inrichting van je badkamer graag inspireren door de toiletten op een vliegveld? Dan mag deze zeep-dispenser met sensor niet ontbreken. Die pompt snel en contactloos schuimende zeep op je handen. Dit voorkomt dat je met je smerige vingertjes de zeeppomp bevuilt.

zeep-dispenser met sensor Lidl
Zeep-dispenser met sensor (Bron: Lidl)

12,99 Euro

Lidl deal: Silvercrest luidspreker voor de badkamer

Niet iedereen kan goed zingen, maar wel iedereen kan goed zingen in de douche. Dit is een van de weinige plekken waar je echt compleet ongegeneerd los kunt gaan. Wie geen waterdichte smartphone heeft kan die maar beter niet als speaker gebruiken. Gebruik in plaats daarvan deze Bluetooth-badkamerspeaker. Hij is spatwaterdicht en met een zuignap aan je muur of badrand te bevestigen.

Silvercrest douche speaker Lidl
Badkamer speaker (Bron: Lidl)

9,99 Euro

#3 Action aanbiedingen week 2 2020

Keukenweegschaal en kookwekker

Koken kan benaderd worden als een soort scheikunde. Wie precies de juiste formule volgt krijgt het gewenste resultaat. Een keukenweegschaal en kookwekker zij daarvoor geen overbodige luxe. Al loont het soms ook zeker om je eigen experiment uit te voeren.

Keukenweegschaal en kookwekker Action
Keukenweegschaal en kookwekker (Bron: Action)

6,98 Euro

Bestmatic stofzuiger

Je kunt een klein fortuin uitgeven aan een bizar futuristische Dyson-stofzuiger met alle functies en borstelkoppen die je kunt bedenken. Maar uiteindelijk komt het toch neer op de schoonmaakkunsten van de persoon die hem gebruikt. Daarom kan het maar zo zijn dat jij net zo goed af bent met deze simpele stofzuiger van de Action.

Bestmatic stofzuiger Action
Bestmatic stofzuiger (Bron: Action)

39,95 Euro

Lichaamsanalyse-weegschaal

Menigeen probeert de weegschaal te slim af te zijn. Maar zo makkelijk hou je deze slimme weegschaal niet voor de gek. Download de bijbehorende app op je smartphone en maak verbinding met de gadget. Hij meet je gewicht, BMI, vetpercentage, siermassa, botmassa en vochtgehalte. En die data kun je dus allemaal teruglezen in de app. Precies, probeer je botmassa maar eens te faken. Dat gaat je niet lukken dachten we zo.

Lichaamsanalyse weegschaal Action
Lichaamsanalyse-weegschaal (Bron: Action)

7,95 Euro

#4 Kruidvat aanbiedingen week 2 2020

Watshome waterkoker

Deze waterkoker is geen bijzondere gadget, maar het is wel een must voor ieder huishouden. Zet er water voor je thee mee, voor je pasta en andere gerechten. De echte luie chef kan er zelfs proberen spaghetti of een ei in te koken. Brengen we je nu op briljant foute ideeën? Graag gedaan.

Watshome waterkoker Kruidvat
Watshome waterkoker (Bron: Kruidvat)

7,99 euro

Watshome spots

Met deze spots verlicht je gemakkelijk je kledingkast, wandrek of een andere plek in huis. De Kruidvat noemt het sfeervol, maar dat is waarschijnlijk een kwestie van smaak. Ze zijn te bedienen met een afstandsbediening en schijnen ook gewoon wit licht als je dat ‘sfeervoller’ vindt.

Kruidvat wetshome spots
Watshome spots (Bron: Kruidvat)

6,49 Euro

Mini rookalarm

Voor wie zich maar een klein beetje zorgen maakt dat er brand uitbreekt kan een mini rookalarm aanschaffen. Ook handig als je in een tiny home woont en op iedere centimeter wil besparen. Deze rookmelder heeft een slaapfunctie een een grote testknop.

Mini rookalarm Kruidvat
Mini rookalarm (Bron: Kruidvat)

9,99 Euro

#5 Meer aanbiedingen

Meer gadgets van de Lidl, Aldi en Action

Niet alleen deze week, maar in week 1 lagen er een aantal lekkere gadgets te vinden bij deze winkels. Aldi, Lidl en Action weten ons steeds weer te verbazen. Net als deze geniale gadgets op AliExpress trouwens.

De Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen wekelijks toffe gadgets voor een kleine prijs. Daarom is het goed om minstens één keer per week de folders door te bladeren. Daar helpen wij je graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 2 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

[ad_2]

- Advertentie -