Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 6

[ad_1]

Nieuwe Aldi, Lidl, Kruidvat en Action aanbiedingen

De Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen iedere week fijne gadgets voor een bodemprijs. Daarom is het altijd de moeite waard om alle folders goed door te bladeren. Daar helpen wij je graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 6 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

- Advertentie -

#1 Aldi aanbiedingen week 6 2020

Wekkerradio

In slaap vallen met je smartphone naast je hoofd is niet goed, aldus ontelbaar veel onderzoeken. En toch kunnen we het niet laten om onze iPhone mee naar bed te nemen. Het excuus? Dat we hem gebruiken als wekker. De Aldi trapt daar niet in en verkoopt deze week een handige wekkerradio met weektimerfunctie. Zo kun jij je smartphone in de woonkamer laten liggen. Oh, hij is wel voorzien van een USB-aansluiting zodat je je smartphone kunt opladen. Vooruit dan maar: hij mag in vliegtuigstand naast je bed.

Aldi wekkerradio
Wekkerradio (Bron: Aldi)

14,99 euro

Stoere taffellamp

Deze tafellampen hebben geen bijzondere specificaties. Ze zijn niet slim, hebben geen Bluetooth en ook geen ingebouwde draadloze oplader met QI. Ze zijn gewoon stoer, aldus de Aldi. En als dat niet genoeg voor je is, dan moet je ze niet in je winkelkarretje leggen.

Aldi tafellamp
Stoere tafellamp (Bron: Aldi)

19,99 Euro

#2 Lidl aanbiedingen week 6 2020

Lidl deal: Stofmijtzuiger

Deze speciale stofmijtzuiger zuig stofmijt, ziektekiemen en bacteriën op. Ideaal voor de allergische typjes onder ons. Of hij goed werkt? Dat is lastig te zeggen, aangezien deze allemaal niet met het blote oog te zien zijn. Slim Lidl, heel slim.

Lidl stofmijtzuiger
Silvercrest stofmijtzuiger (Bron: Lidl)

44,99 Euro

Lidl deal: LED-plafondlamp met Bluetooth luidspreker

YES Lidl. Bedankt voor deze heerlijke multifunctionele gadget, zoals we van je gewend zijn. De dimbare lamp geeft een warm wit licht. Maar het mooiste aan deze lamp is de Bluetooth luidspreker. Zo kun je draadloos muziek streamen naar de lamp en er een paar dansjes onder doen. Helaas is de lamp niet voorzien van disco functie.

Bluetooth luidspreker lamp Action
Lamp met Bluetooth luidspreker (Bron: Lidl)

39,99 Euro

Lidl deal: Lenovo Tablet E10

De Lidl verkoopt deze week een aantal serieuze gadgets. Een daar van is deze 10.1” tablet. Hij heeft een 1,3 GHz processor en 16 GB geheugen. Dat maakt hem een prima tablet om ‘s ochtends de krant op te lezen en het weer te googelen. Voor nog geen honderd euro is dit een fijne deal.

Lenovo tablet Lidl
Lenovo tablet (Bron: Lidl)

99,99 Euro

Lidl deal: Nevadent Flos reiniger

De tandarts heeft je wellicht een aantal keer verteld dat het goed is om te flossen en stokeren. Ben je daar te lui voor? Scoor dan deze flos reiniger bij de Lidl. Nee, hij reinigt niet je flos. Hij flost je tanden. Fijn dat we dat even hebben opgehelderd.

Flos reiniger Lidl
Nevadent Flos reiniger (Bron: Lidl)

7,99 Euro

#3 Action aanbiedingen week 6 2020

Braun draadloze baardtrimmer

De Action verkoopt zo nu en dan super goedkope gadgets van A-merken. Zoals deze draadloze baardtrimmer van Braun. Met deze baardtrimmer modelleer jij je baard tot in de (dode) puntjes. De Action benoemt dat het apparaat een ‘Duits ontwerp’ is. Of dat positief is of juist niet is aan jou.

baardtrimmer Action Braun
Braun draadloze baardtrimmer (Bron: Action)

15,95 Euro

Grixx powerbank

Action heeft de week een powerbank in de aanbieding. De gadget kost nog geen 10 euro en heeft een vermogen van 10.000 mAh. Dit is een krachtige powerbank voor nop en daarom zeker het proberen waard. Hij heeft een micro-USB en USB-C poort.

Powerbank Action
Grixx 10.000 mAh powerbank (Bron: Action)

8,88 Euro

Smartfryer XL

Airfryen is hot. Dat komt doordat het gezonder is dan frituren in frituurvet. Deze smartfryer heeft een inhoud van maar liefst 4,5 liter, waardoor je naar hartelust grote bakken friet kunt frituren. We weten alleen niet of een XL hoeveelheid snacks maken in de airfryer opweegt tegen één kaassoufle of groentekroket op zijn tijd.

smartfryer XL Action
Smartfryer XL (Bron: Action)

39,92 Euro

#4 Kruidvat aanbiedingen week 6 2020

Aprilla mini massageapparaat

Een massage is heerlijk maar vaak vrij prijzig. Met dit mini massageapparaat in huis kun je jezelf dagelijks een nek-, rug-, schouder- en armmassage geven. En dat voor een kleine vijf euro. Oké, we mogen dit niet vergelijken met een massage van een gecertificeerde masseuse. Maar dat kan ook niet voor deze spotprijs.

mini massageapparaat Kruidvat
Mini massageapparaat (Bron: Kruidvat)

4,99 Euro

8-Pin laadstation

Opladers zijn simpele en fragiele dingen. Het komt regelmatig voor dat een kabeltje breekt en je je smartphone daardoor in een onmogelijke hoek moet leggen om op te laden. Daar heb je geen last van met dit 8-Pin laadstation. Daarmee laad je snel je iPhone en iPad op. Let op: er wordt geen kabel bijgeleverd.

8-pin laadstation Kruidvat
8-pin laadstation (Bron: Kruidvat)

14,99 Euro

#5 Meer aanbiedingen

Niet alleen deze week, maar ook in week 5 waren er een aantal toffe gadgets te vinden bij deze winkels. Aldi, Lidl en Action weten ons steeds weer te verbazen. Net als deze geniale gadgets op AliExpress trouwens.

De Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen iedere week fijne gadgets voor een bodemprijs. Daarom is het altijd de moeite waard om alle folders goed door te bladeren. Daar helpen wij je graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 6 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

[ad_2]

- Advertentie -