Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 4

[ad_1]

Nieuwe Aldi, Lidl, Kruidvat en Action aanbiedingen

De Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen iedere week fijne gadgets voor een bodemprijs. Daarom is het altijd de moeite waard om alle folders goed door te bladeren. Daar helpen wij je graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 4 liggen er weer een aantal lekkere deals in de schappen. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

#1 Aldi aanbiedingen week 4 2020

Tint Smart Light ledstrip

Deze ledstrip heeft maar liefst 16 miljoen kleuren. Dat komt doordat ze vloeiend in elkaar overlopen. Je kunt ze dus niet letterlijk tellen (mocht je daar überhaupt tijd en zin in hebben). De strip is inkortbaar, buigbaar en zelfklevend. Daarnaast is hij te koppelen aan je Smart Switch of Smart Home System. Een leuke extra: hij werkt ook met Amazon’s spraakassistent Alexa.

Smart LED strip Aldi
Tint smart light ledstrip (Bron: Aldi)

39,99 Euro

HP Smart Tank Wireless 455

Zowel de Kruidvat als de Aldi verkopen deze week een printer. De een net wat geavanceerder dan de ander. Dat is ook aan de prijs te zien. Het exemplaar van de Aldi werkt draadloos zodat je mobiel kunt printen. Hij is snel te installeren en heeft ook een kopieer- en scanfunctie. Geen zin te investeren in een printer? Check dan het canon-exemplaar van de Kruidvat.

HP printer Aldi
HP Smart Tank Wireless 455 printer (Bron: Aldi)

179,00 Euro

Rijstkoker

De perfecte rijst koken is een hele kunst. Het begint bij de juiste hoeveelheid rijst. Daar kan al veel mis gaan, heeft ervaring ons geleerd. Wie de kunst van het rijst koken niet wil leren kan simpelweg een rijstkoker aanschaffen. Deze rijstkoker heeft een inhoud van 1 liter, heeft een stoomopzetstuk en warmhoudfunctie. Hij wordt geleverd inclusief maatbeker en opscheplepel.

Rijstkoker Aldi
Rijstkoker (Bron: Aldi)

15,99 Euro

#2 Lidl aanbiedingen week 4 2020

Lidl deal: Nevadent Elektrische tandenborstel

Tanden poetsen kost je slechts een paar minuten van je dag. Toch is het de moeite waard om te investeren in die paar minuten. Je tanden moeten immers je hele leven mee gaan. Aan deze geavanceerde elektrische tandenborstel vertrouwen wij ons gebit wel toe. Hij heeft een geïntegreerde minutentimer, een display met tandenpoetsassistentfunctie, en zes verschillende standen.

elektrische tandenborstel Lidl
Nevadent elektrische tandenborstel (Bron: Lidl)

39,99 Euro

Lidl deal: Silvercrest gezichtssauna

Een gezichtsstomer is niet alleen heerlijk relaxed, maar ook goed voor je gezicht. Het opent de poriën en is daarmee een gemakkelijke gezichtsverzorging. Ook top voor wie geen budget (en ruimte) heeft om een complete sauna in huis te installeren. Doe je ogen dicht en waan je alsnog in een turks stoombad. Same same lijkt ons zo.

Lidl gezichtssauna
Gezichtssauna (Bron: Lidl)

14,99 Euro

Lidl deal: Keukenradio

Geen Spotify, Netflix of YouTube tijdens het koken. Nee, Lidl gaat voor old school met een FM-radio met PPL-stereo-ontvangst. Handig voor wie mindful wil koken zonder afleiding van zijn smartphone, maar wel naar hitjes wil luisteren. Al moet je dan wel genoegen nemen met de acht minuten lang durende reclameblokken ieder halfuur. Wat een keukenradio anders maakt dan een normale radio? Wellicht is dat de montageplaat zodat je hem aan of op een van je keukenkastjes kunt bevestigen.

Lidl keukenradio Silvercrest
Silvercrest keukenradio (Bron: Lidl)

14,99 Euro

Lidl deal: Silvercrest heteluchtfriteuse

De Lidl verkoopt deze week een airfryer waarmee je gezonde(re) frietjes kunt bakken. Frituren zonder frituurvet is niet alleen minder vet, maar stinkt ook minder. Wat dus eigenlijk juist best vet is! Enfin. Je kunt de heteluchtfriteuse ook gebruiken om mee te grillen, roosteren en bakken. Hij heeft een LED display en verschillende vooringestelde programma’s.

Lidl heteluchtfriteuse Silvercrest
Silvercrest heteluchtfriteuse (Bron: Lidl)

49,99 Euro

#3 Action aanbiedingen week 4 2020

Werckmann led-schijnwerper

Heb je een klus te klaren? Of hou wil je graag wat extra licht in de kamer en hou je wel van een unfinished look en fel wit licht? Haal dan deze led-schijnwerper in huis. Hij is in hoogte verstelbaar en overal recht neer te zetten dankzij de driepoot.

led-schijnwerper Action
Werckmann led-schijnwerper (Bron: Action)

14,95 Euro

Lamineerapparaat

Een lamineerapparaat is geen sexy en spannende gadget. Hij tovert papier om in plastic. Dat is geen magie, maar dat heet plastificeren. Dit lamineerapparaat heeft een korte opwarmtijd en volgens de Action een ”modern design”.

Action lamineerapparaat
Lamineerapparaat (Bron: Action)

8,95 Euro

#4 Kruidvat aanbiedingen week 4 2020

Watshome poffertjesmaker

Serieus, wat wil je dat we vertellen over poffertjes. Ze zijn goddelijk en laten je complete huis ruiken naar het pannenkoekenhuis waar je als kind altijd naartoe ging. Op de bakplaat is ruimte voor 15 poffertjes. Niet genoeg? Dan kun je altijd een tweede (en derde) ronde inzetten.

Watshome pooffertjesmaker Kruidvat
Poffertjesmaker (Bron: Kruidvat)

11,99 Euro

Canon Pixma All-in-one printer

Printers zijn ondingen. Precies wanneer je hem nodig hebt werkt hij niet, vertoont hij een vage foutmelding, of is de printerinkt op. Maar toch heb je er zo nu en dan een nodig. Wie niet te diep wil investeren in een printer, is bij de Kruidvat aan het juiste adres. Deze printer van Canon maakt scherpe afdrukken en is betrouwbaar. Voor zover dat mogelijk is met deze apparaten natuurlijk.

Canon printer Kruidvat
Canon Pixma printer (Bron: Kruidvat)

37,99 Euro

Medisana nekmassagekussen

Vandaag is het ”blue monday”. Dat betekent dat sommige mensen zich vandaag even nét wat minder voelen. Maar relax, morgen is het gewoon dinsdag. Is dat te makkelijk gezegd voor je en heb je wel degelijk last van de meest depressieve maandag van het jaar? Ga er dan even goed voor zitten met dit fijne nekmassagekussen van de Kruidvat.

nekmassage kruidvat
Nekmassagekussen (Bron: Kruidvat)

12,99 Euro

#5 Meer aanbiedingen

Niet alleen deze week, maar ook vorige week waren er een aantal toffe gadgets te vinden bij deze winkels. Aldi, Lidl en Action blijven ons verbazen. Net als deze geniale gadgets op AliExpress trouwens.

De Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen iedere week fijne gadgets voor een bodemprijs. Daarom is het altijd de moeite waard om alle folders goed door te bladeren. Daar helpen wij je graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 4 liggen er weer een aantal lekkere deals in de schappen. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

[ad_2]

- Advertentie -