Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 3

[ad_1]

Nieuwe Aldi, Lidl, Kruidvat en Action aanbiedingen

De Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen wekelijks toffe gadgets voor een kleine prijs. Daarom is het goed om minstens één keer per week de folders door te bladeren. Daar helpen wij je graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 3 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

#1 Aldi aanbiedingen week 3 2020

Wekker met draadloos laadstation

Je smartphone gebruiken als wekker is misschien gemakkelijk, maar niet geweldig. Dat betekent namelijk vaak dat je opstaat en naar bed gaat met je toestel in je hand. Kun je het nog niet aan om hem buiten je slaapkamer te laten als je gaat slapen? Dan is deze wekker met draadloze oplader een goede middenweg. Hij is voorzien van een QI-oplaadfunctie en heeft onder andere een dimbaar nachtlampje.

Wekker draadloos laadstation Aldi
Wekker met draadloos laadstation (Bron: Aldi)

27,99 Euro

Radiografische projectieklok

Deze radiografische projectieklok zijn twee klokken in 1. Ze geven alleen wel dezelfde tijd weer, dus je kunt je helaas niet uitleven met een soort wereldklok op je muur. Enfin. De klok is voorzien van een welalarm, temperatuuraanduiding en heeft een automatische tijdsinstelling.

Radiografische projectieklok Aldi
Radiografische projectieklok (Bron: Aldi)

12,99 Euro

Bluetooth speaker

Het design van deze speaker doet je wellicht denken aan de speaker van een bekend merk. Of hij ook vergelijkbare geluidskwaliteit heeft kan haast niet voor dit geld. Maar je zal hier ook zeker een leuke gadget aan hebben. Hij is te verbinden met je smartphone of tablet via Bluetooth v5.0 en heeft een bereik van 10 meter. De ingebouwde accu van 2000 mAh is goed voor 8 uur luisterplezier.

Bluetooth speaker Aldi
Bluetooth speaker (Bron: Aldi)

29,99 Euro

#2 Lidl aanbiedingen week 3 2020

Lidl deal: LED-plafondlamp met kleurwissels

Deze LED-plafondlamp brengt je in hemelse sferen dankzij het sterreneffect. Niet zo weg van een sterrenhemel in je kamer maar heb je liever gekleurd licht? Dan kan dat ook met deze veelzijdige lamp.

Lidl LED-lamp
LED-plafondlamp met kleurwissels (Bron: Lidl)

39,99 Euro

Lidl deal: United office papiervernietiger 21 liter

Vertrouwelijke documenten bij het oud papier gooien is misschien niet zo verstandig. Verscheur ze daarom goed zodat er niets meer mee te beginnen is. Te veel moeite? Of te veel papier? Laat dan deze papierversnipperaar het werk doen.

Lidl papiervernietiger
United Office papiervernietiger 21 liter (Bron: Lidl)

49,99 Euro

Lidl deal: HP Printer Envy 5030

We voelen ons haast schuldig om deze printer aan je te presenteren. Puur omdat printers de achilleshiel zijn van de gadgets in je huis. Toch kan het geen kwaad er een te hebben en is deze printer van HP een goede deal. Met deze printer kun je ook scannen en kopiëren. Zelfs vanaf je smartphone.

HP Printer Lidl
HP Printer Envy 5030 (Bron: Lidl)

59,99 Euro

Lidl deal: Parkside 360-graden LED-werklamp

Deze LED-lamp kun je zowel binnens- als buitenshuis gebruiken. Het is eigenlijk een kluslamp, maar ook op de camping zal deze lamp met geïntegreerde ophanghaak het niet slecht doen. Hij heeft 2 stopcontacten waar je externe apparaten op kunt aansluiten en een levensduur van ongeveer 25.000 (!) uur.

Lidl werklamp
360-graden werklamp (Bron: Lidl)

59,99 Euro

#3 Action aanbiedingen week 3 2020

Battletron game-muis

Bij de Action koop je deze week een game-muis voor nog geen tien euro. Verwacht geen premium kwaliteit, maar eerder een leuk hebbeding voor de beginnende gamer. De muis heeft lichteffecten in zeven verschillende kleuren en is voorzien van acht knoppen. We kunnen je niet verzekeren dat je geen muisarm krijgt van deze gadget, maar voor dit geld is hij wellicht het proberen waard.

Gamemuis Action
Game-muis (Bron: Action)

6,95 Euro

Lab31 AirPods beschermhoes

Dit hoesje gemaakt van siliconen is bedoeld om je kostbare AirPods te beschermen. Handig voor wie het originele AirPods-hoesje kwijt is geraakt of die te waardevol vindt om mee op pad te nemen. Je bevestigt hem gemakkelijk aan je tas of kleding met de karabijnhaak. Misschien is het handig om het hoesje wel aan de binnenkant van je tas te hangen. Een gratis anti-diefstal-tip van ons voor jou.

AirPods beschermhoes Action
AirPods beschermhoes (Bron: Action)

1,29 Euro

Muts met bewegende oren

We excuseren ons alvast voor deze muts, want hij ziet er belachelijk uit. Maar gezien de bewegende oren konden we hem niet aan ons voorbij laten gaan. Beschikbaar in verschillende varianten. Welke dieren het moeten voorstellen is ook een vraag voor ons, aangezien het eerder Pokémon lijken dan echte levende wezens.

Muts bewegende oren Action
Muts met bewegende oren (Bron: Action)

4,69 Euro

#4 Kruidvat aanbiedingen week 3 2020

Kinderkoptelefoon

Kun je de Kinderen voor Kinderen liedjes niet meer aanhoren? En krijg je spontaan een oorontsteking van Elsa’s ‘Let it Go‘? Dan is het tijd om je kind deze kinderhoofdtelefoon te geven. Hij heeft leuke kleuren en is zeer geschikt voor kids, aangezien hij tot maximaal 85 decibel gaat.

Kruidvat kinderhoofdtelefoon
Kinderhoofdtelefoon (Bron: Kruidvat)

7,99 Euro

Watshome smartfryer

De Kruidvat heeft groots ingekocht in smartfryers. Dat blijkt uit het feit dat ze deze bijna iedere week in de aanbieding hebben. Het blijft een lekkere gadget dus bij deze nog een keer: de Watshome smartfryer. Je maakt er friet mee, maar kunt er ook groenten in klaarmaken. Of iets daar tussenin. Een groentekroket bijvoorbeeld.

Kruidvat Airfryer
Watshome Smartfryer (Bron: Kruidvat)

49,99 Euro

#5 Meer aanbiedingen

Niet alleen deze week, maar ook in week 2 lagen er een aantal fijne gadgets te vinden bij deze winkels. Aldi, Lidl en Action weten ons steeds weer te verbazen. Net als deze geniale gadgets op AliExpress trouwens.

De Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen wekelijks toffe gadgets voor een kleine prijs. Daarom is het goed om minstens één keer per week de folders door te bladeren. Daar helpen wij je graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 3 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

[ad_2]

- Advertentie -