Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 41

[ad_1]

Nieuwe Aldi, Lidl, Kruidvat en Action aanbiedingen

De Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen iedere week fijne en handige gadgets voor een kleine prijs. Daarom is het goed om minstens één keer per week de folders door te bladeren. Daar helpen wij je graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 41 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

- Advertentie -

#1 Aldi aanbiedingen week 41 2019

Platenspeler in koffer

De platenspeler is al lang weer terug van weggeweest. Heb je deze hype even gemist en liggen je platen nog te verstoffen op zolder? Haal die dan ook terug van weg geweest weer je woonkamer in. Voor 50 Euro kun je de goede oude tijden herleven. En mocht je die oude tijden niet hebben meegemaakt, dan kun je alsnog een beetje proeven van hoe goed die tijden waren. De platenspeler kost niet veel, dus verwacht niet de aller beste kwaliteit. Maar de Aldi kennende zal dit zeker geen verkeerd apparaat zijn.

Platenspeler Aldi
Platenspeler (Bron: Aldi)

49,99 Euro

Aldi Weerstation

De Aldi verkoopt deze week een zeer degelijk weerstation. Dit apparaat is voorzien van radiografische klok en een buitensensor. Het enige dat mist aan dit station is dat hij niet ten allen tijde goed weer aangeeft…

weerstation Aldi
Weerstation (Bron: Aldi)

12,99 Euro

Aldi LED-zuil

De een denkt bij sfeerverlichting aan zacht fonkelend kaarslicht, en de ander denkt aan een LED-zuil. Behoor jij tot deze laatste categorie? Race dan deze week naar de Aldi om deze LED-zuil te scoren. De kleuren kunnen gewisseld worden met de afstandsbediening en je kunt zelfs kiezen voor de variant met fonkeleffect. Als ze LED-lamp geen sfeer is, dan weten wij het ook niet meer.

Aldi LED-zuil
LED-zuil (Bron: Aldi)

29,99 Euro

#2 Lidl aanbiedingen week 41 2019

Silvercrest draadloze deurbel

Een deurbel is niet een enorme sexy gadget, maar wel een must have voor iedereen die in een huis woont. De Lidl spreekt dus een groot publiek aan met deze draadloze deurbel. Slim hoor. De deurbel heeft een reikwijdte buitenshuis van 100 meter, en biedt keuze uit 17 beltonen.

Draadloze deurbel Lidl
Draadloze deurbel (Bron: Lidl)

4,99 Euro

Silvercrest Inductiekookplaat

De inductiekookplaat is een handig hulpje voor wie te weinig gaspitten in zijn keuken heeft. De kookplaat is volgens de Lidl veelzijdig inzetbaar. Namelijk, als kookplaat en als… Oké, we kunnen zo 1-2-3 geen andere functie bedenken. Het belangrijkste is dat hij werkt en maar liefst 10 instelbare vermogens- en temperatuurstanden heeft.

Inductiekookplaat
Inductiekookplaat (Bron: Lidl)

19,99 Euro

Lidl Silvercrest Mini friteuse 1,2 Liter

De Lidl begrijpt dat eten dat uit de frituur komt niet gezond is. Maar helemaal stoppen met frituren is geen optie. Zo slim zijn ze bij de Duitse supermarktketen ook wel. Daarom bouwen we het snacken langzaam af. Begin met minderen met deze mini friteuse. Daar passen minder kaassouflés in dan je gebruikelijk zou eten. Lekker bezig toch!

friteuse
Mini friteuse (Bron: Lidl)

9,99 Euro

Woonponcho

Oké, deze woonponcho is geen gadget. Betrapt. En toch hebben we hem in dit lijstje gezet. Waarom? Omdat hij briljant is. Who needs verwarming als je ook met dit ding om je lijf door het huis kunt waggelen?!

Lidl
Woonponcho (Bron: Lidl)

14,99 Euro

Ansmann Sterrennachtlamp

De eerste lamp uit het rijtje is er een voor kids. Deze nachtlamp straalt een mooie sterrenhemel op de muur en op het plafond. Een fijne nachtlamp om kids rustig mee te laten slapen. De lamp schakelt automatisch uit na 45 minuten.

nachtlamp Lisl
Sterrennachtlamp (Bron: Lidl)

8,99 Euro

#3 Action aanbiedingen week 41 2019

Action Tristar citruspers

De Action weet hoe het goede leven er uit ziet: iedere dag een glas verse jus drinken. Die heb je er snel uitgeperst met deze citruspers die wordt geleverd met twee formaten persen.

Action citruspers
Citruspers (Bron: Action)

6,98 Euro

Action Varo bladblazer en -zuiger

De must-have gadget om de herfst goed mee door te komen is een bladblazer. Daarmee blaas je alle bladeren in je tuin gemakkelijk en snel naar de buren. Of je kunt er voor kiezen de zuigstand te gebruiken. Dan worden de bladeren keurig opgevangen in een opvangzak. Aan jou de keuze.

Action bladblazer
Bladblazer en -zuiger (Bron: Action)

19,95 Euro

#4 Kruidvat aanbiedingen week 41 2019

Kruidvat Minikackel

Wie goed voorbereid wil zijn op de herfst en winter haalt minimaal de bovenstaande woonponcho van de Lidl in huis. Wil je nog een stapje verder gaan? Dan mag deze minikachel ook niet ontbreken naast je herfsttafel. De kachel heeft een vermogen van 500 watt en kan je vast een klein beetje opwarmen, als de woonponcho toch niet cozy genoeg is.

Minkachel Kruidvat
Minikachel (Bron: Kruidvat)

11,99 Euro

Watshome koffiemolen

Zei daar iemand ”koffie”?? Er gaat (bijna) niets boven een vers bakkie koffie. En dan hebben we het niet over koffie die met cups of pads wordt gemaakt, maar over verse koffie. De Kruidvat verkoopt deze handige koffiemolen om snel verse bonen te malen voor een sterke espresso.

Koffiemolen

9,99 Euro

#5 Meer aanbiedingen

Niet alleen deze week, maar ook in week 40 waren er fantastische gadgets te vinden bij deze winkels. Aldi, Lidl en Action weten ons steeds weer te verbazen. Net als deze geniale gadgets op AliExpress trouwens.

De Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen iedere week fijne en handige gadgets voor een kleine prijs. Daarom is het goed om minstens één keer per week de folders door te bladeren. Daar helpen wij je graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 41 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

[ad_2]

- Advertentie -