Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 35

[ad_1]

Nieuwe Aldi, Lidl, Kruidvat en Action aanbiedingen

Je verwacht het misschien niet, maar niets is minder waar. Iedere week hebben Action, Lidl, Kruidvat en Aldi fantastische gadgets in de schappen liggen voor een kleine prijs. Daarom is het goed om minstens één keer per week de folders door te bladeren. Daar helpen wij je graag een handje bij.

Met onze top gadgets lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 35 liggen er weer fantastische deals op je te wachten, waar jij zonder twijfel gelukkig van gaat worden. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

#1 Aldi aanbiedingen week 35 2019

Aldi CD-/MP3-/cassettespeler

Toen we deze week de folder van de Aldi openden moesten we even terugbladeren naar de voorpagina of het juiste jaartal er wel op stond. Ja, dit is inderdaad een folder uit 2019 en ja, dit is inderdaad een CD-/MP3-cassettespeler. Lekker retro hoor, Aldi! Haal die cassettebandjes maar onder het stof vandaan want de ’90’s zijn helemaal terug.

Aldi
CD-/MP3-/cassettespeler (Bron: Aldi)

49,99 euro

Nokia 2.2

Zo nu en dan verkoopt de Aldi een smartphone van een van de bekendere merken. Deze Nokia 2.2 is een simpele smartphone voor wie niet het aller nieuwste en beste apparaat nodig heeft. Voor minder dan 100 euro heb je deze smartphone met 16 GB intern geheugen, 2 GB werkgeheugen en de mogelijkheid voor Dual-SIM. Dat maakt deze smartphone ook een handige werktelefoon.

Nokia
Nokia 2.2 (Bron: Aldi)

99,99 euro

Aldi deluxe voedseldroger

Dit is nou echt zo’n apparaat waarvan je niet wist dat je het nodig had. Een voedseldroger. Alleen handig als je plek over hebt op je aanrecht en in je keukenkastjes. Want je kunt je gedroogde perziken natuurlijk ook gewoon in de schappen van de Aldi zelf kopen. Maar zelf je fruit en groente drogen is natuurlijk wel een stuk lekkerder!

Aldi
Deluxe voedseldroger (Bron: Aldi)

39,99 euro

#2 Lidl aanbiedingen week 35 2019

Makita Accu-schroefboormachine DF347DWE 14.4 V

De handige Harries onder ons herkennen dit merk direct: Makita. Al jaren lang een van de betere en betrouwbare merken in klusland.Deze schroefboormachine is dan ook een goede deal. Met een adviesprijs van 175 euro maar een verkoopprijs onder de 120 euro kun je maar beter direct naar de Lidl rijden. *Waarschuwing: slechte woordgrap op komst*. Deze aanbieding wil je je niet door je neus laten boren.

Makita
Makita Accu-schroefboormachine (Bron: Lidl)

114,95 Euro

SCHILDKRÖT Slackers slackline 15 m

Voor wie het niet heeft meegekregen: slacklinen is hip. Hee hip. Als je complete dagen achter je PC doorbrengt of serie na serie aan het bingen bent is het wellicht een idee deze slackline tussen wat bomen te spannen. Je weet wel, om weer een beetje de juiste balans terug te vinden.

Schildkröt Slackers slackline 15 m (Bron: Lidl)

39,99 Euro

Livarno Lux Led-lichtband met bewegingssensor

Een lichtband, daar kun je he-le-maal los mee gaan. Plak hem gemakkelijk op je trap, onder keukenkastjes, op drempels in je huis, in kastjes, onder kastjes, op kastjes, en ga zo maar door. Dankzij de bewegingssensor gaat de lichtband automatisch aan. Ideaal dus om je inloopkast perfect mee uit te lichten. Of dat ene donkere keukenkastje met vergeten aardappelen achterin..

LED-lichtband
LED-lichtband met bewegingssensor (Bron: Lidl)

5,99 euro

#3 Action aanbiedingen week 35 2019

Blaupunkt Soundbar

Het geluid van je smartphone of tv is vaak niet om over naar huis te schrijven. Lees: schel en zonder enige vorm van bas.Wie een film of muziek echt goed wilt ervaren zoals die is bedoeld kan het beste een soundbar aan deze apparaten koppelen. Bijvoorbeeld deze budget optie van de Action, die je gemakkelijk kunt verbinden via bluetooth, USB- of Aux-ingang.

soundbar
Blaupunkt soundbar (Bron: Action)

26,96 Euro

Ferm accuboormachine

Op zoek naar een accuboor maar is de Makita-boor wat te prijzig? Misschien dat je met deze boor ook een heel eind komt. Voor minder dan dertig euro is hij zeker het proberen waard voor de kleine huis-tuin-en-keuken-klusjes.

Action
FERM accuboormachine (Bron: Action)

29,95 Euro

#4 Kruidvat aanbiedingen week 35 2019

Gembird draadloze presenter

Het geven van een presentatie is voor velen van ons niet iets wat natuurlijk komt. Klamme handjes, rode nekvlekken en een stotterende stem zijn veelvoorkomende symptomen van angst voor presenteren. Iets wat je gegarandeerd professioneler laat voelen en laat overkomen is het gebruik van een draadloze presenter. Wijs dingen aan op je scherm met de lazer en klik om naar de volgende slide te gaan. Super soepel, mits hij is opgeladen natuurlijk..

Aldi
Draadloze presenter (Bron: Kruidvat)

7,99 Euro

Watshome 2-pits kookplaat

Deze 2-pits kookplaat is handig voor wie nog kamperen gaat. Voor de kampeer-leek: het is wel belangrijk om toegang te hebben tot elektriciteit. Anders kun je alsnog iedere avond op rauwe instant noodels kouwen..

Aldi
Watshome Kookplaat (Bron: Kruidvat)

17,99 Euro

Medisana Oogmassage

Een apparaatje voor minder dan twintig euro om je ogen mee te masseren. Velen van ons zouden hier direct nee dankje op zeggen. Maar heb je vermoeide ogen en rimpels rondom je ogen? Dan kan deze vreemd uitziende pen wel eens heel fijn zijn. Hij verzorgt je huid met een zachte vibratiemassage en aangename warmte. Alles om dat slaapgebrek niet te laten zien en je semi-midlife crisi stress te verbloemen, toch?

Kruidvat
Medisana oogmassage (Bron: Kruidvat)

19,90 euro

#5 Meer aanbiedingen

Niet alleen deze week, maar ook in week 34 waren er fantastische gadgets te vinden bij deze winkels. Aldi, Lidl en Action weten ons steeds weer te verbazen. Net als deze geniale gadgets op AliExpress trouwens.

Je verwacht het misschien niet, maar niets is minder waar. Iedere week hebben Action, Lidl, Kruidvat en Aldi fantastische gadgets in de schappen liggen voor een kleine prijs. Daarom is het goed om minstens één keer per week de folders door te bladeren. Daar helpen wij je graag een handje bij.

Met onze top gadgets lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 35 liggen er weer fantastische deals op je te wachten, waar jij zonder twijfel gelukkig van gaat worden. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

[ad_2]

- Advertentie -