Top 10 gadgets uit de Aldi, Lidl en Action folder: week 15

[ad_1]

Nieuwe Aldi, Lidl, en Action aanbiedingen

De Action, Lidl en Aldi verkopen iedere week fijne gadgets voor een bodemprijs. Daarom is het altijd de moeite waard om alle folders even goed door te bladeren. Heb je daar geen zin in? No worries. We helpen je er graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 15 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

#1 Aldi aanbiedingen week 15 2020

Party-soundsysteem Bluetooth

Bouw een feestje thuis waar de buren van kunnen meegenieten. In een normale situatie zitten ze daar waarschijnlijk niet zo op te wachten, maar dit is een crisis. Met dit handzame Bluetooth soundsysteem bouw je met gemak een ‘bescheiden’ feestje in eigen huis. Dankzij de 4000 mAh-accu kun je zo’n 15 uur lang muziek uit dit soundsysteem laten knallen.

Bluetooth party-soundsysteem
Bluetooth party-soundsysteem (Afbeelding: Aldi)

89,99 euro

Fietsendrager voor e-bike

Elektrische fietsen passen vaak niet op een normale fietsendrager. Dat komt door hun gewicht en vaak wat grovere frame. Mits je geen hypermoderne e-bike hebt die nog meer op een gewone fiets lijkt dan de gewone fiets zelf natuurlijk. Deze trekhaak-fietsendrager is geschikt voor twee elektrische fietsen of gewone fietsen. Hij heeft een mistachterlicht en achteruitrijverlichting zodat je veilig de weg op kunt.

Aldi fietsendrager e-bike elektrische fiets
Fietsendrager voor e-bike (Afbeelding: Aldi)

189,00 euro

Medion 21.5” Full-HD tv

Aldi verkoopt deze week een spotgoedkope 21,5” Full-HD tv. De tv heeft een full-HD 1080p display en een geïntegreerde mediaspeler. Daarnaast heeft hij 2 HDMI-ingangen en 1 USB-port. Zo kun je er ook gemakkelijk een laptop of een externe hardeschijf aan koppelen. Aldi geeft als advies om de kids een eigen tv te geven. Dat is misschien wat te gek, maar er een voor jezelf kopen in plaats van je tablet als tv gebruiken is geen slecht idee.

Aldi Medion 21.5'' Full-HD tv
Medion 21.5” Full-HD tv (Afbeelding: Aldi)

139,00 euro

#2 Lidl aanbiedingen week 15 2020

Lidl deal: Enders Elektrische terrasverwarmer ”Madeira”

Je kunt het terras niet op, maar je kunt het terras wel naar je eigen tuin of balkon halen. Installeer deze terrasverwarmer, trek een fles wijn en een pot olijven open, et voila! Deze heater heeft drie warmtestanden en heeft een totaal vermogen van 2000 Watt. Of je jezelf daadwerkelijk in Madeira waant als de terrasverwarmer aan staat is waarschijnlijk wat overdreven. Maar lekker warm zal het zeker zijn.

Elektrische terrasverwarmer Lidl
Elektrische terrasverwarmer ‘Madeira’ (Afbeelding: Lidl)

69,99 euro

Lidl deal: Prophet E-bike 28”

Lidl verkoopt deze week drie elektrische fietsen. Het goedkoopste model is deze Prophete 28-inch. De fiets heeft een voorwielmotor (36C/250W) wat het een prima stadsfiets maakt: niet super krachtig maar voldoende om je comfortabel van A naar B te brengen. Deze elektrische fiets heeft trapondersteuning tot 25 kilometer per uur en een actieradius van 100 kilometer. Met een gewicht van 28,2 kilo is hij zeker geen lichtgewicht, dus als je op 3 hoog woont is dit wellicht niet de fiets voor je. Al is dit een enorm scherpe prijs voor een e-bike.

Lidl e-bike elektrische fiets
Prophete 28” elektrische fiets (Afbeelding: Lidl)

899,00 euro

Lidl deal: iHome iBTW23 Wekker

Het fijne van een wekker is dat je smartphone buiten je slaapkamer kan blijven. Voor een optimale nachtrust kunnen jij en je smartphone namelijk het beste een nachtje van elkaar gescheiden zijn. Deze wekker verpest dat idee een beetje door de draadloze QI oplader. Leg je smartphone op je wekker zodat hij ‘s nachts volledig oplaadt. Op die manier kun jij ‘s ochtends direct het laatst nieuws kijken vanuit bed. Niet heel ontspannen en mindful, maar wel handig. De wekker heeft ook een ingebouwde Bluetooth luidspreker en een handsfree-functie zodat je vanuit bed kunt bellen.

iHome iBTW23 Wekker Lidl
Wekker met draadloze QI lader (Afbeelding: Lidl)

74,99 euro

#3 Action aanbiedingen week 15 2020

Waterdichte tablet cover

Zwemmen met je iPad is niet een goed idee. Maar wil je er toch mee aan de rand van het zwembad liggen doe er dan voor de zekerheid een waterdichte beschermhoes omheen, oké? Deze hoes is trouwens net zo’n goed idee voor wie niet naar het zwembad gaat (op dit moment is dat toch niemand), maar wie hem gebruikt als tv in bad. De diepte investering van nog geen 2 euro is het waard.

waterdichte tablet cover Action
Waterdichte tablet cover (Afbeelding: Action)

1,97 euro

Feestverlichting

De dagen worden misschien weer langer, maar daar kunnen we nog even niet van genieten. Deze donkere tijden binnen vragen daarom om wat kunstmatige verlichting. Bijvoorbeeld in de vorm van dit feestelijke lichtsnoer. Hij is 15 meter lang en heeft 50 LED-lampjes.

Action feestverlichting
Feestverlichting (Afbeelding: Action)

5,99 euro

Gaskooktoestel

Kamperen zit er even niet in, maar wie een tuin heeft en een beetje een creatief brein vindt vast een toepassing voor dit gaskooktoestel. Het is een lekkere gadget voor wie de simpele campingmaaltijden met blikvoer en stokbrood mist. Daarvoor hoef je helemaal niet naar Frankrijk, je balkon of tuintje doet het ook prima. Dit toestel wordt geleverd in een kunststof draagkoffer en werkt op butaangas.

Gaskooktoestel Action
Gaskooktoestel (Afbeelding: Action)

16,95 euro

Medisana neus- en oorhaartrimmer

Dat je vanuit huis werkt betekent niet dat je persoonlijke verzorging compleet kunt vergeten. Dus trek die pyjama uit, gooi wat shampoo in je haar en trim ook die neus- en oorharen even. Dit laatste is een pijnlijk werkje maar is met een neus- en oorhaartrimmer als deze zo gefixt. Zo kun je weer goed voor de dag komen op Zoom en tijdens je wekelijkse supermarktbezoek.

Medisana neustrimmer oorhaartrimmer Action
Medisana neus- en oorhaartrimmer (Afbeelding: Action)

4,95 euro

#5 Meer aanbiedingen

Net als deze week lagen er ook vorige week een aantal toffe gadgets de schappen van Lidl, Aldi, Action en Kruidvat.. Net als deze geniale gadgets op AliExpress trouwens.

De Action, Lidl en Aldi verkopen iedere week fijne gadgets voor een bodemprijs. Daarom is het altijd de moeite waard om alle folders even goed door te bladeren. Heb je daar geen zin in? No worries. We helpen je er graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 15 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

[ad_2]

- Advertentie -