Top 10 gadgets uit de Aldi, Kruidvat, en Action folder: week 23

[ad_1]

Nieuwe Aldi, Kruidvat en Action aanbiedingen

De Action, Kruidvat en Aldi verkopen iedere week fijne gadgets voor een bodemprijs. Daarom is het altijd de moeite waard om alle folders even goed door te bladeren. Heb je daar geen zin in? No worries. We helpen je er graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de drie winkels uit. Ook in week 23 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

- Advertentie -

#1 Aldi aanbiedingen week 23 2020

Aldi deal: Schaduwdoek met ledverlichting

Aldi helpt je deze week een knus plekje te maken van je terras, tuin of balkon. Deze UV-bestendige doek werkt overdag als zonwering en heeft je ‘s avonds een fonkelende sterrenhemel. Dat mag ook wel, want als je ‘s avonds onder dit doek kruipt dan zie je de echte sterren dus niet meer. De ledlampjes hebben drie verschillende lichteffecten en werken op een zonnepaneel of adapter.

schaduwdoek met ledverlichting Aldi
Schaduwdoek met ledverlichting (Afbeelding: Aldi)

19,99 euro

Aldi deal: 20 V grastrimmer

Wildgroei in je tuin? Deze grastrimmer brengt alles weer binnen de perken. Hij heeft een snijsysteem van nylon messen en trimt moeiteloos draadloos. Dankzij de handige plantenbeschermbeugel snij je niet per ongeluk een mooi rozenperkje een kopje kleiner. Behalve als je echt belachelijk onhandig bent natuurlijk. Al kun je deze grastrimmer dan misschien überhaupt beter laten liggen.

20 V grastrimmer Aldi
20 V grastrimmer (Afbeelding: Aldi)

27,99 euro

Aldi deal: Intex familiezwembad

Aldi verkocht eerder al een opblaasbare jacuzzi met ruimte voor 4 personen. Alleen was het onmogelijk om op 1,5 meter afstand van elkaar te zitten in dat bad. Dit familiezwembad met een diameter van 366 centimeter is echter groot genoeg voor het hele gezin. Hij wordt geleverd met een filterpomp en een afdekzeil zodat je er de hele zomer in kunt dobberen.

intex familiezwembad Aldi
Intex familiezwembad (Afbeelding: Aldi)

99,99 euro

Aldi deal: Accu-handstofzuiger MD 17560

Je mag weer met mondjesmaat bezoek ontvangen. Feest! Dat betekent echter ook dat je weer aan de schoonmaak moet. We weten niet of deze accu-handstofzuiger alle kruimels van de afgelopen maanden kan opzuigen, maar je moet ergens beginnen. Hij heeft een vermogen van maximaal 45 Watt en een stofreservoir van 400 ml.

accu handstofzuiger Aldi
Accu handstofzuiger (Afbeelding: Aldi)

19,99 euro

#2 Action aanbiedingen week 23 2020

Hama draadloze muis

Sinds velen van ons thuiswerken is de vraag naar fysiotherapie sterk toegenomen. Dat komt doordat thuiswerkplekken vaak niet goed zijn ingericht. Je werkplek beter maken hoeft geen diepte-investering te zijn. Bij Action scoor je namelijk voor nog geen vijf euro een draadloze muis van Hama. Gebruik die vervolgens om een fatsoenlijk toetsenbord te zoeken bij een tech shop naar keuze.

Hama draadloze muis action
Hama draadloze muis (Afbeelding: Action)

4,79 euro

FERM accu-schroevendraaier

Action verkoopt nu een ‘professionele schroefboor’ voor slechts 19 euro. We verwachten dat dit een goede tool is voor wie professional is in het in elkaar zetten van IKEA-kasten en Leenbakker-bedden. Maar dat is ook een skill, niet? Deze schroefboor heeft verschillende opzetstukken en CRV-bits, en wordt geleverd in een opbergdoos.

FERM accu-schroevendraaier Action
FERM accu-schroevendraaier (Afbeelding: Action)

18,95 euro

MAxxter kinderhoofdtelefoon

Een kinderhoofdtelefoon voor je kind heeft verschillende voordelen. Als eerste heeft hij volumebegrenzing waardoor de oren van je kind worden beschermt tegen te hard geluid. Daarnaast beschermt deze hoofdtelefoon jouw oren tegen het luisteren naar vreselijke kinderliedjes, 24/7. En dat voor nog geen vijf euro.

Action Maxxter kinderhoofdtelefoon
Maxxter kinderhoofdtelefoon (Afbeelding: Action)

3,88 euro

#3 Kruidvat aanbiedingen week 23 2020

Watshome elektrische barbecue

De zomer is afgetrapt, en hoe! Het is barbecueweer, alleen niet iedereen houdt van barbecueën. Een goede middenweg is een elektrische barbecue waardoor je wel buiten kunt koken, maar niet een halfuur met een krant hoeft te wapperen om de kolen te laten branden.

Watshome elektrische barbecue Kruidvat
Watshome elektrische barbecue (Afbeelding: Kruidvat)

12,99 euro

Solarlamp met plant

Kun je niet naar buiten? Haal buiten dan naar binnen. Dat doe je door zo veel mogelijk planten in huis te halen. Mits je de verantwoordelijkheid van verzorging op je wilt nemen natuurlijk. Deze plant zit in een potje met solar lamp die hem uitlicht.

plant solar pot Kruidvat
Plant in solar-pot (Afbeelding: Kruidvat)

2,99 euro

Watshome tafelventilator

Kruidvat verkoopt deze week een ventilator voor op tafel. Dat staat niet zo mooi, maar is wel praktisch. Mits je van een flinke tegenwind houdt tenminste. De ventilator heeft een vermogen van 20 Watt waardoor hij ook geschikt is voor op de camping.

watshome tafelventilator Kruidvat
Watshome tafelventilator (Afbeeling: Kruidvat)

11,99 euro

#4 Meer aanbiedingen

Net als deze week lagen er ook vorige week een aantal toffe gadgets in de schappen van Lidl, Aldi, Action en Kruidvat. Net als deze geniale gadgets op AliExpress trouwens.

De Action, Kruidvat en Aldi verkopen iedere week fijne gadgets voor een bodemprijs. Daarom is het altijd de moeite waard om alle folders even goed door te bladeren. Heb je daar geen zin in? No worries. We helpen je er graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de drie winkels uit. Ook in week 23 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

[ad_2]

- Advertentie -