McDonald’s dropt gratis Happy Bag vol merch en gadgets

[ad_1]

Understatement: 2020 is nou niet bepaald een topjaar. Een pandemie die nog altijd grote gevolgen heeft, protesten waardoor landen in de fik staan. Of gewoon je vakantie die niet door gaat. McDonald’s komt met een opsteker.

Valt er dan ook nog wat te lachen? Volgens McDonald’s wel. Ook als je stranden moet vermijden wegens drukte wil de fastfoodketen je namelijk een zonnetje bezorgen.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

McDonald’s Happy Bag

Je kent ze wel: de FEBO-shirts, de Lidl-sokken: iedereen wilt ze. Nu kun je ook McDonald’s merk gaan scoren.

Maak kennis met de Happy Bag, een nieuw initiatief voor mensen die deze zomer een opsteker verdienen. Een soort Happy Meal 2.0, maar dan voor volwassenen.

Dat is een zak vol leuke goodies om de zomer mee door te komen. Er zitten twee bonnen in voor een menuutje bij de Mac, een speaker, twee T-shirts, een zonnebril, zonneklep en een canvas-tas. Niet verkeerd!

McDonald's Happy Bag
(Afbeelding: McDonald’s)

Nomineren en scoren

Allemaal leuk en aardig, maar hoe scoor je die Happy Bag dan? Het werkt heel simpel: in de McDonald’s-app kun je iemand nomineren die volgens jou deze zomer zo’n verrassing verdient. En ja, je kunt ook gewoon schaamteloos jezelf nomineren.

Tot en met maandag 31 augustus zal het restaurant steeds personen uitkiezen, die vervolgens een Happy Bag krijgen. Voor de overige fans is er nog een troostprijs: ook zullen er elke week nieuwe Happy Summer Coupons in de app verschijnen. Mooi meegenomen!

Na al die burgers weer afvallen? Lees hoe Chris Hemsworth binnen no-time 15 kilo wist af te vallen voor een nieuwe rol.

Reageer op artikel:

McDonald’s dropt gratis Happy Bag vol merch en gadgets

[ad_2]

- Advertentie -