Lidl’s handdoekverwarming: alleen voor de echte luxepaardjes

[ad_1]

De Action, Lidl en Aldi hebben wekelijks de meest vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en goedkope gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht geven. De Lidl doet het deze week goed met deze handdoekverwarming. Een gadget voor de echte luxepaardjes onder ons.

Lidl lost je luxeprobleem op

Of je nou warm of koud doucht, het is altijd lekker daarna een warme droge handdoek om je heen te slaan. Wie echter maar één handdoek heeft, of in een enorm vochtig huis woont, kent deze luxe waarschijnlijk niet. Die ‘droogt’ zichzelf dagelijks af met een klamme kleffe handdoek. Om zich vervolgens nog half nat in een spijkerbroek te wurmen. Top.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Investeren in een paar extra handdoeken is een optie. Maar je kunt er ook voor kiezen om een handdoekverwarming te scoren. Die droogt en verwarmt niet alleen je handdoeken, maar maakt wellicht ook je beschimmelde badkamer wat droger. Win-win, toch? Daarnaast kost hij je maar een kleine twintig Euro.

Lidl badkamer
Elektrische handdoekverwarming (Bron: Lidl)

Elektrische handdoekverwarming: een hotte badkamer-gadget

De elektrische handdoekverwarming van de Lidl kan staan maar hij kan ook aan de wand worden gebruikt. Hij heeft tien warmtestaven van elk 50 graden Celsius. Dankzij het vermogen van 150 W worden je handdoeken snel verwarmd en gedroogd. Je kunt er na een winterse bui natuurlijk ook je natte kleding overheen gooien.

Deze ‘gadget’ heeft geen extra slimme functies. We hadden de Duitse supermarktketen er nog wel voor aangezien om hem te koppelen aan een app zodat je hem alvast van afstand kon activeren. Wellicht iets voor de elektrische handdoekverwarming 2.0. Bij deze gooien we hem in de ideeënbox, Lidl.

Elektrische handdoekverwarming Lidl
Elektrische handdoekverwarming (Bron: Lidl)

19,99 Euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 2 kunt scoren.

Reageer op artikel:

Lidl’s handdoekverwarming: alleen voor de echte luxepaardjes

[ad_2]

- Advertentie -