Lidl & Kruidvat’s 6 budget gadgets voor optimale fitheid en gezondheid

[ad_1]

Nieuwe Aldi, Lidl, Kruidvat en Action aanbiedingen

De Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen wekelijks toffe gadgets voor een bodemprijs. Daarom is het goed om minstens één keer per week door de folders te bladeren. Dat werk hebben wij alvast voor je gedaan. Deze week verkopen de Lidl en Kruidvat een aantal handige gadgets om fit en gezond de lente in te gaan.

#1 Lidl aanbiedingen week 9 2020

Christopeit Sport Crosstrainer CT3

Kun je lopen? Dan kun je ook op deze crosstrainer van de Lidl staan en jezelf dagelijks eventjes het zweet in werken. Bijvoorbeeld voor je ontbijt, na je werk of voor het slapen gaan. Een halfuurtje op dit apparaat draagt bij aan je fitheid, zoals je ook op het LCD-scherm kunt teruglezen. Die geeft niet alleen de tijd weer, maar ook je snelheid, afstand, verbrande calorieën, hartslag en polsmeting. Is dat te veel informatie voor je? Dan kun je ook gewoon een rondje lopen in de frisse buitenlucht. Aan jou de keuze.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant
crosstrainer Lidl
Christopeit Sport Crosstrainer CT3 (Bron: Lidl)

199 euro

Crivit hartslagmeter met horloge

Er zijn ontelbaar veel apps beschikbaar die je fitheid monitoren en je prestaties meten. Iedere app heeft bepaalde specificaties en functies die de ander moet overtreffen. Wie vanwege keuzestress zijn hardloopschoenen niet meer aan durft te trekken raden we deze Bluetooth hartslagmeter met horloge van de Lidl aan. Hij meet je afgelegde afstand, hartslag en nog veel meer. Dat moet voldoende zijn lijkt ons zo.

Crivit hartslagmeter Lidl
Crivit hartslagmeter (Bron: Lidl)

29,99 euro

Christopeit sport trilplaat Vibro 1

De trilplaat lijkt misschien een sportapparaat voor de luie sporter. Maar wie dat zegt, is vast nog nooit op zo’n plaat gaan staan. Het is al een hele kunst om het er een minuut op vol te houden zonder door het kietelende gevoel van het apparaat af te willen springen. Maar naast staan kun je natuurlijk ook nog veel meer training en oefeningen doen op dit apparaat. Deze trilplaat heeft een LED-display en 4 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s. Daarnaast heeft hij nog meer functies als vetanalyse en weergave van je snelheid en trainingstijd.

Christopeit trilplaat
Christopeit Sport Trilplaat Vibro 1 (Bron: Lidl)

149,00 euro

#2 Kruidvat aanbiedingen week 9 2020

Kruidvat deal: Oral-B Genius Start elektrische tandenborstel

Kruidvat heeft deze week een hele lekkere deal: een elektrische tandenborstel van Oral-B van meer dan 220 euro voor nog geen 100 euro. De naam van de tandenborstel roept in ieder geval hoge verwachtingen op. De Oral-B Genius Start is een intuïtief poetssysteem die je helpt te poetsen zoals je tandarts dat graag zou zien. Met deze borstel kun je niet verkeerd poetsen, aldus Oral-B. Dat is een stevige uitspraak, maar ook eentje die we graag testen.

oral-b elektrische tandenborstel Kruidvat
Oral-B elektrische tandenborstel (Bron: Kruidvat)

89,99 euro

Kruidvat deal: Medisana Lichaamsanalyse weegschaal

Deze weegschaal behoort volgens Kruidvat tot de nieuwste generatie lichaamsanalyse weegschalen. Wij hebben de eerste generatie even gemist maar leren graag over de functies van deze weegschaal. Hij meet je gewicht, lichaamsvet, lichaamsvochten en spiermassa. Daarnaast berekent hij je BMI-waarde en botmassa. De weegschaal heeft een geheugen voor 10 gebruikers zodat het hele gezin hem kan gebruiken.

Medisana lichaamsanalyse weegschaal Kruidvat
Lichaamsanalyse weegschaal (Bron: Kruidvat)

24,99 euro

Kruidvat deal: Watshome personenweegschaal

Leert de bovenstaande weegschaal je dingen die je liever niet over jezelf wilt weten? Dan kun je ook gewoon op deze weegschaal gaan staan. Deze weegschaal is gemaakt van getemperd glas en geeft je gewicht weer zodra je er op gaat staan. Simpel en overzichtelijk, toch?

personenweegschaal Kruidvat
Watshome weegschaal (Bron: Kruidvat)

7,99 euro

#3 Meer aanbiedingen

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Bekijk de goedkope en handige gadgets die je er deze week kunt scoren hier in ons uitgebreide overzicht.

De Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen wekelijks toffe gadgets voor een bodemprijs. Daarom is het goed om minstens één keer per week door de folders te bladeren. Dat werk hebben wij alvast voor je gedaan. Deze week verkopen de Lidl en Kruidvat een aantal handige gadgets om fit en gezond de lente in te gaan.

[ad_2]

- Advertentie -