Lidl & Kruidvat: de beste zomerse gadgets van week 26

[ad_1]

Nieuwe Aldi, Lidl, Kruidvat en Action aanbiedingen

Action, Lidl, Kruidvat, en Aldi verkopen wekelijks interessante gadgets voor bijna nop. Daarom kan het nooit kwaad om een keer keer per week door de folders van deze winkels te bladeren. Dat werk hebben wij alvast voor je gedaan. Deze week verkopen Lidl en Kruidvat een aantal zomerse gadgets.

#1 Lidl aanbiedingen week 26 2020

Lidl deal: Terrasverwarmer op gas ”Elegance”

We willen dat deze lange zomerse dagen nooit eindigen. Dat kan niet. Maar je kunt een zomerse dag wel oprekken door er een lange zomerse avond aan vast te plakken. Dat kan door ‘s avonds buiten te zitten met drie dekentjes om en 4 paar sokken aan, maar je kunt de kunstmatige zomerhitte ook aan een terrasverwarmer overlaten. Deze terrasverwarmer werkt op gas en brandt 19 uur. Lidl noemt de terrasverwarmer ”Elegance”. Wij vinden dit niet echt een elegante en subtiele gadget voor in je tuin, maar we zullen niet klagen als we genieten van zijn warmte.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant
Terrasverwarmer Gas Lidl
Terrasverwarmer op gas (Afbeelding: Lidl)

75,00 euro

Lidl deal: Zomerse LED-lampketting

Lidl verkoopt deze week deze ‘zomerse’ LED-lampketting. Wat deze ketting precies zomers maakt weten wij ook niet precies, maar hij brengt vast sfeer in je tuin. De 10 energiebesparende LED-lampen hebben een 6-uurs timer met automatische herhaling in het dagritme.

Zomerse LED-lampketting Lidl
Zomerse LED-lampketting (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Lidl deal: Zoofari hondenzwembad

Hondenliefhebbers hebben deze gadget al op Lidl’s website gespot voordat hij online stond. Hij was namelijk onmogelijk snel uitverkocht. Ren naar de dichtstbijzijnde Lidl bij jou in de buurt want met een beetje geluk ligt hij daar nog wel in de schappen. Het hondenzwembad werkt zonder op te pompen en laat zich makkelijk opvouwen en opbergen.

hondenzwembad Lidl
Hondenzwembad (Afbeelding: Lidl)

39,99 euro

#2 Kruidvat aanbiedingen week 26 2020

Wegwerp onderwatercamera

Een smartphone die onderwater foto’s maakt is tof, maar zeker niet toffer dan een onderwater wegwerpcamera. Die heeft inmiddels namelijk een flinke retro-status verdiend. En dat ondanks de kwaliteit van de ontwikkelde foto’s van een (onderwater)wegwerpcamera. Die zien er uit alsof ze zelf in het water hebben gelegen. Deze week is de tweede wegwerpcamera bij Kruidvat voor de halve prijs. Mocht er toch een vollopen met water dan heb je altijd een reserve.

onderwater wegwerpcamera Kruidvat
Onderwater wegwerpcamera (Afbeelding: Kruidvat)

9,99 euro

Statiefventilator

Kruidvat verkoopt deze week twee ventilatoren voor een bodemprijs. Dit exemplaar heeft drie verschillende standen, een verstelbare richting en verstelbare hoogte. Is het heet? Dan is een ventilator de oplossing. Naast een bak ijs natuurlijk. Sla ons advies niet in de wind en race naar Kruidvat voor deze of de onderstaande ventilator.

Statiefventilator Kruidvat
Statiefventilator (Afbeelding: Kruidvat)

14,99 euro

Watshome Air Cooler

Deze compacte luchtkoeler brengt verkoeling in de zomerse hitte. Dit exemplaar werkt voornamelijk als je er dichtbij zit of staat. Dankzij het compacte formaat kun je de Air Cooler volgens Kruidvat ook onderweg gebruiken. Bijvoorbeeld als je het zweet je weer eens uitbreekt in de trein, of als je oude auto geen airco heeft. De koeler heeft een USB-aansluiting en verlichting.

Watshome Air Cooler Kruidvat
Watshome Air Cooler (Afbeelding: Kruidvat)

9,99 euro

#3 Meer aanbiedingen

Deze week verkopen de Lidl, Aldi, Kruidvat, en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Bekijk de goedkope en handige gadgets die je er deze week kunt scoren hier in ons uitgebreide overzicht.

Action, Lidl, Kruidvat, en Aldi verkopen wekelijks interessante gadgets voor bijna nop. Daarom kan het nooit kwaad om een keer keer per week door de folders van deze winkels te bladeren. Dat werk hebben wij alvast voor je gedaan. Deze week verkopen Lidl en Kruidvat een aantal zomerse gadgets.

[ad_2]

- Advertentie -