Leuke Israelische gadgets en Apps om cadeau te geven voor Chanoeka en Kerstmis

[ad_1]

- Advertentie -

Van TIME Magazine tot Mashable, Town en Country tot Apple, trendy gadgets en onmisbare apps staan ​​vrijwel elke decemberlijst bovenaan. En enkele van de meest populaire aanbevelingen zijn Made in Israel, schrijft NoCamels.

NoCamels scande de eindeloze cadeaugidsen en ontdekte dat wereldwijde technische critici en recensenten blauw-witte robots, gezondheidsgadgets, selfie-verbeteringsapps en maakte een lijstje voor Channukah en kerstcadeau-ideeën die iedereen wel zou willen ontvangen.

TEMI

Een verhaaltje voor het slapengaan met Temi. Foto Temi.

Wat is er leuker dan je eigen persoonlijke robot? Temi tilt multi-tasking naar een nieuw niveau. Het Alexa-apparaat kan vragen beantwoorden, boodschappen bestellen, muziek en video’s afspelen, bellen, uw smart home bedienen, u door uw huis volgen (behalve trappen op of af) en medische hulp inroepen. Het kan je ook drankjes serveren.

ElliQ

ElliQ van Intuition Robotics.. Foto ElliQ

ElliQ , een tafelrobot- metgezel gecreëerd door het Israëlische bedrijf Intuition Robotics, is te vinden op cadeau lijsten voor senioren. Leeftijd is geen belemmering om te genieten van nieuwe trendy technologie – maar het vinden van de juiste gadget is nog steeds belangrijk.

ElliQ is ontworpen om eenzaamheid op afstand te houden. Het leest berichten voor, geeft foto’s weer en beantwoordt videogesprekken. De robot kan ook afspraken maken en gebruikers herinneren aan hun medicatieregime.

FaceTune

Een deelnemer aan de OFFF TLV van vorig jaar kijkt naar technologie van Lightricks, een Israëlische app-ontwikkelaar bekend om zijn bekroonde Facetune-fotobewerkings-app. Foto Lighttricks

Elke december maand publiceert Apple de app-lijsten met de beste van het jaar. Gift-gevers die hun familie en vrienden op de hoogte willen houden, kunnen de Top Paid Apps van 2019 bekijken voor geschenkideeën. 

Bovenaan de lijst met betaalde apps van 2019 staat FaceTune, de trendy app voor het bewerken van foto’s voor het verbeteren en retoucheren van foto’s. FaceTune is gemaakt door het in Jeruzalem gevestigde Lightricks , een van de eerste app-ontwikkelaars die aan gebruikers van de App Store bewees dat consumenten zouden betalen voor en zich abonneren op apps die hen prikkels boden. Lightricks staat erom bekend amateurfotografen en videografen te helpen professionele fotobewerking via zijn apps onder de knie te krijgen.

“Ontwikkelaars over de hele wereld inspireren ons allemaal met innovatieve apps die de kracht hebben om de cultuur te beïnvloeden en ons leven te veranderen, en dit jaar is dat nog steeds zo waar als altijd. De 2019 App Store Best apps en games winnaars weerspiegelen onze wereldwijde verlangen naar verbinding, creativiteit en plezier,”Phil Schiller, senior vice president Worldwide Marketing van Apple, zei in een persbericht verklaring .

Facetune maakt deel uit van Lightricks ‘suite van zeven apps die wereldwijd meer dan 200 miljoen downloads en meer dan drie miljoen betalende abonnees hebben.

GO 2-houdingstrainer

UPRIGHT GO draagbaar apparaat dat de houding corrigeert. Foto Upright Go2

Het is het seizoen om rechtop te zitten. Het tijdschrift Town & Country beveelt de Upright GO 2 Posture Trainer aan in zijn vakantielijst van de “nieuwste en beste technische geschenken die geld kan kopen.”

Het Upright-team, gevestigd in Yehud, helpt sinds 2015 mensen hun houding te herstellen. Het biofeedback-bedrijf voor consumentenelektronica lanceerde een klein apparaat dat zich aan je rug hecht en trilt wanneer je je schouders laat hangen.

Het is ook een slim apparaat. Het synchroniseert met een smartphone-app om je te helpen je houding gedurende de dag te volgen. Een enkel pakket verkoopt voor ongeveer $ 9. Het bedrijf maakte het product ook in de vorm van een ketting die je voor $ 19,95 koopt.

TytoHome

Fot TyToHome

TytoHome is ontwikkeld door het op Netanya gebaseerde telehealthbedrijf  Tyto Care . TytoHome wordt het eerste alles-in-één modulaire apparaat en telehealth-platform van de gezondheidszorg genoemd voor medische onderzoeken op afstand. Je koopt het voor $ 299.

“De missie van Tyto Care is altijd geweest om hoogwaardige gezondheidszorg toegankelijk en on-demand te maken, vanaf elke locatie, voor zoveel mogelijk mensen,” zei Dedi Gilad, CEO en mede-oprichter van Tyto Care, in een persverklaring.

MyEye 2

OrCam’s MyEye 2.0. Foto MyEye

TIME magazine noemt dit apparaat als een van de uitvindingen van het jaar. Het wordt benadrukt vanwege de invloed die het heeft op het helpen van blinden en slechtzienden om hun dagelijkse onafhankelijkheid te vergroten en hun kwaliteit van leven te verbeteren.

“We zijn echt vereerd dat TIME OrCam MyEye 2 heeft onderscheiden als een van de beste uitvindingen van 2019, in de categorie Toegankelijkheid,” zei prof. Amnon Shashua, mede-oprichter en co-CEO van OrCam Technologies, in een persverklaring. “We waarderen de erkenning door TIME van het vermogen van OrCam’s draagbare ondersteunende technologie om het leven van mensen te transformeren. We pionierden met deze innovatie om te functioneren als ‘AI als een metgezel’, om direct mensen te helpen die blind zijn, slechtziend zijn of leesproblemen hebben, inclusief dyslexie. ”

Het product, dat in de VS voor ongeveer $ 4.500 over de toonbank gaat – “de prijs van een hoortoestel uit het middensegment,” volgens het bedrijf – wordt geleverd met een hoofdunit en oplader en heeft een volume dat kan worden aangepast.

Everysight Raptor

Everysight’s Raptor-bril. Inzet: Raptor’s trainingsmodus. Foto: Everysight

De Raptor smartglasses bieden fietsers realtime informatie, waaronder snelheid, hartslag en tempo om de rijprestaties te maximaliseren.

Ze verkopen voor tussen de $ 600-800, afhankelijk van welk type.

Waze

Waze carpool en google navigatie. Foto Waze

De lijst vermeldt de door Israël gevestigde navigatie- en rij-app Waze, die nu een Google-bedrijf is, voor zijn vermogen om je naar je bestemming te leiden zonder vast te komen te zitten in het verkeer. De recensent raadt nieuwe gebruikers aan om “verschillende stemmen te kiezen om u te helpen navigeren, waaronder enkele opmerkelijke beroemdheden.”

DogTV

Foto DogTv

Vergeet je trouwe viervoeter niet.

Santa Paws heeft een groeiend assortiment cadeaus voor uw pup om uit te kiezen. Mashable heeft een lijst gepubliceerd met ‘ 7 geschenken voor uw hond die eigenlijk ook geschenken voor u zijn ‘ om de keuze te vergemakkelijken.

Eigenlijk brengt het geschenk van DogTV niet alleen troost voor je vievoeter, maar houdt je ook blij wetende dat hij zich op de bank niet verveelt terwijl je aan het werk bent.

DogTV werd in 2009 in Israël opgericht als het allereerste tv-kanaal voor honden. Nu gevestigd in San Francisco, blijft het kanaal programmering creëren waarvan wordt gezegd dat het alleenstaande honden helpt stressvrij te blijven.

[ad_2]

- Advertentie -