LEGO opent een flagship store in Amsterdam

[ad_1]

Ben je een groot liefhebber van LEGO? Dan kun je binnenkort gaan shoppen in de gloednieuwe flagship store die het bedrijf in Amsterdam gaat openen.

Op 29 november, een datum die we ook kennen als Black Friday, wordt de LEGO flagship store geopend. Hij komt dan in de Kalverstraat in Amsterdam en het wordt de tweede officiële winkel van LEGO, maar wel de eerste flagship store. Dit heeft het bedrijf via een persbericht bekendgemaakt.

- Advertentie -

De LEGO flagship store in Amsterdam

Dat betekent dat dit een winkel gaat zijn voor de echte liefhebbers. Zo vind je in de winkel onder andere een belangrijk Nederlands icoon terug als LEGO bouwwerk: de molen. De molen is een van de grootste modellen in de etalage en gemaakt met in totaal 885.757 LEGO stenen. Het bouwwerk is 3,25 meter hoog, weegt zo’n 1.820 kilogram en kostte wel 3.140 uur om te ontwerpen en bouwen.

LEGO Flagship Store

Verder vind je in de winkel een grote selectie van de nieuwste LEGO sets en diverse instore speelplekken, activiteiten en events die je alleen in de LEGO flagship stores tegenkomt. De openingsweek van de flagship store in Amsterdam vindt plaats van 29 november tot en met 5 december 2019. De LEGO Groep komt met diverse aanbiedingen, promoties en exclusieve producten. Zo ontvangen LEGO VIP’s op de dag van de opening een limited edition LEGO molen bij besteding vanaf 75 euro en ontvangen alle klanten een gratis ‘I love LEGO Store Amsterdam’ tegeltje zolang de voorraad strekt. Ook biedt de winkel van de openingsdag tot en met 2 december 2019 meerdere Black Friday-promoties. En van 3 tot en met 5 december 2019 krijgen alle klanten die meer dan 75 euro besteden een collector’s item: de LEGO Store Amsterdam Brickheads. Bovendien is in de gloednieuwe LEGO winkel een complete reeks nieuwe producten verkrijgbaar die je alleen bij de LEGO winkels of op LEGO.com vindt. Denk aan onder andere LEGO Stranger Things: The Upside Down en LEGO Creator Expert Harley Davidson Fat Boy. LEGO VIP-leden profiteren tot slot van verschillende voordelen, zoals exclusieve VIP-cadeautjes, dubbele punten en meer.

De flagship store in Amsterdam opent zijn deuren op vrijdag 29 november 2019, om 12.00 uur. Wil je meer lezen over LEGO? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:

LEGO opent een flagship store in Amsterdam

[ad_2]

- Advertentie -