Johans Hardwarehub: Sheltersuit voor daklozen

[ad_1]

Johans Hardwarehub is een rubriek waarin we wekelijks de leukste en meest opvallende gadgets en hardware bespreken. Deze week gaat het over het Sheltersuit.

In veel landen ligt het aantal daklozen enorm hoog en ook in Nederland zijn er dakloze die een flinke tijd op straat leven zonder al te veel bezittingen. Vooral in deze maanden is het erg koud om op straat te leven. Het is helaas niet mogelijk om even de verwarming wat hoger te zetten of om een extra jas aan te trekken. Het Sheltersuit biedt hier mogelijk hulp voor de koude dagen. Hoewel het aantal daklozen hierdoor niet wordt verminderd, zorgt het Sheltersuit daarentegen wel voor wat extra’s doordat het pak water- en winddicht is. Daarnaast kan het pak ook aan een slaapzak worden gemonteerd zodat men ’s nachts ook wat meer beschermd is.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Voor de echt koude dagen beschikt het Sheltersuit ook over een ingebouwde sjaal en is het pak makkelijk mee te nemen als rugzak. Het duurzame pak wordt volledig gemaakt van gerecyclede materialen en kan op grote schaal worden ingezet.

[iframe]

[ad_2]

- Advertentie -