Johans Hardwarehub: PrinCube-printer op zakformaat

[ad_1]

Johans Hardwarehub is een rubriek waarin we wekelijks de leukste en meest opvallende gadgets en hardware bespreken. Deze week gaat het over de PrinCube-printer.

In menig huishouden stond jaren geleden wel een printer om de nodige documenten af te drukken, maar dit komt steeds minder vaak voor. Dit komt omdat er nu steeds meer mogelijkheden zijn om alles digitaal te regelen. Een concertkaartje kan eenvoudig worden gescand vanaf je smartphone en hoeft daardoor niet meer per se te worden uitgeprint. Toch is het nog weleens handig om nog wat te kunnen printen, zeker als het snel moet gebeuren en je niet in de buurt bent van een vaste printer.

- Advertentie -

De PrinCube-printer is hiervoor een fantastische oplossing. Deze bijzonder compacte printer is erg klein en kan erg gemakkelijk zijn. De PrinCube past met gemak in je jaszak en kan, als het nodig is, direct een afdruk maken op papier. Ook hout, plastic, karton of katoen is geen probleem voor dit apparaatje. Middels de bijbehorende app kan de afbeelding of tekst worden gestuurd naar de PrinCube, welke vervolgens een afdruk maakt. Dit handige apparaatje is middels Indiegogo aangeboden en kan voor het schappelijke bedrag van $99,- worden gereserveerd en mocht je dit niet hebben dan vind je hier wat handige tips om te besparen.

[ad_2]

- Advertentie -