In een sportieve bui? Samsung’s Galaxy Watch Active2 is nu te koop

[ad_1]

Tegenwoordig lopen we allang niet meer alleen rond met een telefoon. Bedrijven bedachten dat er best ook andere gadgets gemaakt konden worden, die we constant bij ons moeten hebben en één daarvan is de smartwatch. Net zoals bij de smartphones komen er ook elk jaar weer nieuwe slimme horloges op de markt om ons nog beter te helpen en in de gaten te houden. Zo heeft Samsung onlangs de Galaxy Watch Active2 onthuld om je te motiveren actief te blijven.

Samsung’s Super AMOLED display

De Samsung Galaxy Watch Active2 komt in verschillende kleuren en uitvoeringen. Zo kun je qua banden gaan voor de kleuren zwart, lichtgrijs, blauw en bruin. Daarnaast is het horloge te koop met een Super AMOLED display van 40 of 44 mm groot met een resolutie van 360 x 360 pixels. En natuurlijk is het uiterlijk van een smartwatch belangrijk, maar waar het eigenlijk om gaat is natuurlijk wat het ding voor je kan betekenen.

- Advertentie -
Samsung Galaxy Watch Active2
Bron: Samsung

Zeven automatische trainingsprogramma’s

Het woord Active in de naam geeft al aan dat de smartwatch gemaakt is om je sportieve prestaties bij te houden. In totaal kan Samsung‘s Active2 automatisch 7 verschillende trainingsprogramma’s voor je bijhouden, waaronder ook een zwemprogramma. Mocht je 7 toch wat matig vinden, kun je in de handmatige modus gewoon alle trainingen bijhouden. En als extra steuntje in de rug krijg je van de Running Coach realtime gericht advies om je workouts naar een hoger niveau te tillen.

Samsung Galaxy Watch Active2
Bron: Samsung

Verdere features

Uiteraard zijn de gebruikelijke features ook aanwezig die je zou verwachten bij een smartwatch, zoals GPS, Bluetooth 5 en wifi connectiviteit. Ook wordt je hartslag nauwlettend in de gaten gehouden met acht fotodiodes aan de achterkant en krijg je een melding als hij te hoog of juist te laag is. Verder heeft de Samsung Galaxy Watch Active2 een IP68 rating voor stof en is hij tot 5ATM waterdicht.

Samsung Galaxy Watch Active2 bestellen

Mocht je het willen proberen, kun je de Galaxy Watch Active 2 bestellen via de Samsung website. Het 40 mm model komt met een prijskaartje van 399 euro, terwijl je voor het 44 mm model 419 euro kwijt bent. In de tussentijd is Samsung nog steeds druk bezig met zijn opvouwbare Galaxy Fold. Maar nog voordat hij eraan komt laat het bedrijf ons via een video alvast weten dat we er wel erg voorzichtig mee moeten zijn.

Samsung

Reageer op artikel:

In een sportieve bui? Samsung’s Galaxy Watch Active2 is nu te koop

[ad_2]

- Advertentie -