Het beste uit China, Bluetooth 5.0 hoofdtelefoon en andere gadgets

[ad_1]

In dit artikel weer een aantal leuke aanbiedingen vanuit het verre China. Deze week twee headsets met bluetooth en een hele goedkope smartphonehouder.

Picun B8 Bluetooth V5.0 hoofdtelefoon

Deze draadloze hoofdtelefoon maakt gebruik van Bluetooth 5.0. Na een volledige lading kun je 40 uur lang muziek luisteren. Je luistert muziek via Bluetooth of je stop een microSD kaart in de hoofdtelelefoon. De set is ook voorzien van een HD-microfoon zodat je ook goed kunt bellen.

- Advertentie -

> Deze mooie headset kost maar €  23,85

Headset

Universele smartphone houder voor aan een lanyard

Soms is heel eenvoudig ook gewoon goed. Draag je smartphone met je mee rond je nek met deze smartphonehouder en lanyard.

> Deze lanyardhouder kost maar € 1,75

Lanyard houder

Cubot X20 Pro met vier camera’s

Cubot is een bij ons nog niet zo bekend merk, maar in Azië heeft het merk wel vaste grond onder de voeten. De X20 Pro heeft een herkenbare camera-opstelling aan de achterzijde. We vinden daar een 12, 20 en een 8 megapixel camera. Deze zijn in de software voorzien van kunstmatige intelligentie zodat het objecten kan herkennen en de camera erop kan aanpassen.

Het toestel draait op een Helio P60-chipset met acht kernen. Het werkgeheugen is 6 GB groot en de interne opslag kan 128 GB aan materiaal kwijt. Het systeem draait op Android 9.0, het scherm is 6.3 inch groot en de accu is met 4000 mAh lekker groot.

> Deze Cubot X20 Pro kost maar € 136,52

Cubot X20

QCY T3 TWS Fingerprint Touch Wireless Headset

Deze in-ears van QCY zij helemaal draadloos. De accu van de oortjes en de case geeft je een gebruikstijd van 25 uur. De verbinding is snel en sterk want de QCY T3 TWS gebruikt Bluetooth 5.0. De buitenzijde van de oortjes is aanraakgevoelig; zodat je door middel van aanraking de verschillende functies kunt gebruiken.

> Deze QCY T3 TWS kost maar € 31,99 in de Flash sale bij GearBest

QCY T3


Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een

mailtje

naar de auteur van dit artikel!

[ad_2]

- Advertentie -