goedkope nek-, schouder- en rugmassage

[ad_1]

De Action, Lidl en Aldi verrassen ons wekelijks met allerlei vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en goedkope gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht moeten geven. Vandaag is dat het Shiatsu massagekussen van de Lidl.

Lidl Shiatsu-massagekussen: weg met stress

Er zijn veel verschillende oorzaken te bedenken voor een vastzittende nek en schouders. Denk bijvoorbeeld aan stress op het werk, stress om het bedenken van het beste kerstcadeau, het koude weer, en slecht oud kussen dat al 15 jaar in je bed ligt. Is dit laatste het geval dan is de oplossing geen rocket science: koop eindelijk een keer een nieuw kussen en gooi dat oude ding heel snel weg. Nog steeds stijve schouders en een zere nek? Misschien dat je dan dit massagekussen eens kunt proberen.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Het shiatsu-massagekussen van de Lidl heeft vier roterende massagekoppen met licht- en warmtefunctie. Je kunt het kussen gemakkelijk op de rugleuning van je stoel bevestigen en zo genieten van een massage. Dat kan terwijl je wat mails, maar ook terwijl je een pizza aan het wegwerken bent. Maar het beste is natuurlijk om alles even te laten liggen en te genieten van de stevige massage.

Lidl massagekussen
Shiatsu-massagekussen (Bron: Lidl)

Iedere dag een goedkope massage

Je kunt het massage-apparaat gebruiken voor je nek, rug en schouders. De roterende massagekoppen masseren je schouders maximaal 20 minuten. Na die 20 minuten schakelt hij automatisch uit.

Deze twintig minuten durende massage kost je dertig Euro. Dat is een schijntje bij wat je een professionele masseuse betaalt. Oké, de massage van een masseuse mogen we niet vergelijken met die van een massagekussen. Maar het kussen zal je hoe dan ook helpen ontspannen en tijdelijk wat stress van je schouders afnemen.

Lidl massagekussen
Shiatsu-massagekussen (Bron: Lidl)

29,99 Euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 52 kunt scoren.

Reageer op artikel:

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: goedkope nek-, schouder- en rugmassage

[ad_2]

- Advertentie -