Goede deal: AirPods Pro nu voor de laagste prijs ooit

[ad_1]

De AirPods Pro worden over het algemeen gezien als de beste earbuds op de markt. Het enige nadeel? Ze zijn wat prijzig. Gelukkig zijn ze nu met een dikke korting te koop.

In plaats van de adviesprijs van 279 euro, betaal je er bij Amazon nu zo’n 222 euro voor. Daarbij is het natuurlijk wel de vraag hoe lang deze korting er is voor de AirPods Pro. Amazon heeft er namelijk een handje van dat het vanuit het niets weer de prijs weer omhoog gooit.

- Advertentie -

AirPods Pro met korting

De vorige laagste prijs die we ooit gevonden hebben voor de AirPods Pro was 228 euro, rondom de Black Friday-sale. Dus wat dat betreft is dit gewoon een goede deal. Verzendkosten zijn er ook niet en volgens de website worden ze ook nog eens snel geleverd. Dus alles lijkt er op dat dit gewoon geen addertje onder het gras kent. En dat is natuurlijk wel zo fijn.

AirPods Pro
De AirPods Pro

De AirPods Pro werden eind 2019 gelanceerd en kennen als groot verschil ten op zichte van de ‘normale’ AirPods dat ze gebruik maken van actieve ruisonderdrukking. Op die manier heb je nog minder last van omgevingsgeluid. Je hebt daarnaast ook een transparantie-modus, waarmee je de wereld om je heen wel hoort. Ze worden geleverd met zachte, conische siliconen oortIPSin drie formaten voor verschillende pasvormen. Mocht je er mee willen sporten, dan is dat geen probleem. Ze zijn zweet- en waterbestendig. En ook moeten ze goed stevig zitten, waardoor ze niet snel uitvallen. Met de adaptieve eq stemt de muziek zich verder automatisch af op de vorm van je oor. De kans is groot dat je hem gebruikt met een iPhone en dan heb je ze snel ingesteld. Uiteraard maken de earbuds gebruik tot Siri. En met de draadloze oplaadcase heb je meer dan 24 uur batterijduur.

Wil je weten wat wij er van vinden? Lees dan hier onze review. En tot slot is de deal dus hier te vinden.

Reageer op artikel:

Goede deal: AirPods Pro nu voor de laagste prijs ooit

[ad_2]

- Advertentie -