Eindelijk een legit lijkend gadget om je gesnurk aan te pakken

[ad_1]

Hoewel er behoorlijk wat gadgets bestaan om je ermee te helpen, blijven veel mensen toch nog problemen hebben met snurken. Voor zowel de snurkende partij als de partner die ernaast ligt kan het vervelend zijn en de nachtrust verstoren. Smart Nora is nog zo’n gadget dat claimt je ermee te helpen en we moeten zeggen dat het allemaal best plausibel klinkt. Misschien dat dit eindelijk de oplossing is?

Snurken door versmalde luchtdoorgang

Smart Nora hoef je niet op je neus te vast te zetten en is ook niet zo’n gadget dat je ‘s nachts lijkt te kelen. Het systeem werkt door het subtiel aanpassen van je slaaphouding. Wanneer je in slaap valt ontspannen de spieren in je hals en nek, waardoor de luchtdoorgang versmalt. Hierdoor ontstaan er vibraties wanneer je inademt en komt het welbekende snurkgeluid uit je. Het Smart Nora systeem zorgt ervoor dat je hoofd iets beweegt, zodat je spieren gestimuleerd worden en de luchtdoorgang minder smal wordt.

- Advertentie -
Smart Nora tegen snurken

Opblaasbare kussen

Het systeem beweegt je hoofd door middel van een soort kussentje, dat je onder je eigen kussen kunt leggen. Wanneer je er klaar voor bent activeer je de kussen door op de bijbehorende controller te tappen. Op het moment dat je vervolgens gaat snurken, heeft de controller dat door en wordt de Nora kussen iets opgeblazen of wordt er juist lucht uitgelaten. Hierdoor verander je van houding en spannen de spieren in je nek en hals zich iets aan.

Smart Nora tegen snurken

In elke houding slapen

Op deze manier kun je in elke houding in slaap vallen en maakt het ook niet uit op welk gedeelte van je kussen je ligt. Op het moment dat je gaat snurken komt Smart Nora hoe dan ook in actie om snel weer stilte in de slaapkamer te brengen, voordat je partner het heft in eigen handen neemt.

Je kunt Smart Nora bestellen via de officiële website voor omgerekend 289 euro. Helaas bezorgen ze alleen in Canada en de VS, maar in dit artikel leggen we je uit hoe je dat kunt omzeilen. Als je daar aan de andere kant geen zin in hebt, kun je Nora ook bestellen bij de Bijenkorf voor 319 euro en je krijgt er meteen een handige opbergtas bij om ook op reis je gesnurk in toom te houden.

Mocht je het toch wat goedkoper willen aanpakken, claimen deze bizarre gagdets je ook te helpen met je gesnurk.

Smart Nora

Reageer op artikel:

Eindelijk een legit lijkend gadget om je gesnurk aan te pakken

[ad_2]

- Advertentie -