Deze Jigglypuff Bluetooth speaker maakt einde aan je slapeloze nachten

[ad_1]

Moeite in slaap te vallen en heb je alle mogelijke trucjes en middeltjes geprobeerd? Dan is hier je redmiddel: ThinkGeek’s Jigglypuff Bluetooth speaker.

Als deze kleine Pokémon je niet in slaap kan zingen, dan kan niemand het.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Pokémon’s Jigglypuff zingt een slaapliedje voor je

De Bluetooth speaker werd opgemerkt door The Verge nadat foto’s van de speaker werden gepubliceerd door de Amerikaanse Federal Communications Commission. Het patent werd aangevraagd door ThinkGeek dat in handen is van GameStop. Aan de beelden te zien lijkt het er op dat de zingende Pokémon speaker er gaat komen.

Waarom niemand ooit eerder aan een Jigglypuff-speaker heeft gedacht weten we ook niet. Maar het is zeker briljant. Wie een beetje verfrissing van zijn geheugen nodig heeft over Jigglypuff raden we aan de onderstaande videoclip te checken.

Simpele Bluetooth speaker met geinig design

Het prototype van de Bluetooth speaker ziet er geinig uit. Een leuk hebbeding of must-have voor de echte Pokémon-fan. Helaas hebben veel van dit soort speakers niet een geluidskwaliteit om over naar huis te schrijven. Dat is een afweging die je zelf moet maken: ga je voor de looks of voor het geluid? Al hebben we het geluid dat uit deze Bluetooth speaker komt nog niet gehoord. Dus wie weten hebben we het compleet bij het verkeerde eind en blaast Jigglypuff ons daadwerkelijk omver. Of in slaap natuurlijk.

In de patentaanvraag is te lezen dat je muziek af kunt spelen op de Jigglypuff-speaker via Bluetooth 5.0 of de 3.5mm headphone jack. Afhankelijk van hoe hard je het volume zet kan de speaker zo’n tien uur lang slaapliedjes zingen. Of andere muziek afspelen uiteraard. Je kunt het beestje opladen met een Micro USB-kabel.

Jigglypuff Pokémon Bluetooth speaker
Jigglypuff Bluetooth speaker (Bron: ThinkGeek / FFC)

De speaker is op dit moment al te pre-orderen voor wie in Australië woont. Hij gaat ongeveer 43 euro kosten. Maar of we hem ook in Nederland kunnen krijgen is nog niet bekend. Dus kom je niet in slaap? Dan zal je waarschijnlijk nog een tijdje Jigglypuff video’s van YouTube moeten gebruiken om in slaap te komen.

Reageer op artikel:

Deze Jigglypuff Bluetooth speaker maakt einde aan je slapeloze nachten

[ad_2]

- Advertentie -