de USB koelkast (die ook verwarmt!)

[ad_1]

We kennen het allemaal: even opgeslokt worden in je werk en je steeds lauwer wordende koffie of cola compleet vergeten. Doodzonde natuurlijk, zeker als je geen zin hebt om een nieuwe te gaan halen. Omdat wij liever lui zijn dan moe, konden we het niet laten om dit pareltje op AliExpress met je te delen. Houd je vast: het is een klein ‘koelkastje’ die je drankje koud of warm houdt.

Wij houden ervan om rond te neuzen op de Chinese discounter. Je komt er vaak dingen tegen waarvan je niet eens wist dat je het nodig had in je leven. Dit valt zeker in deze categorie.

- Advertentie -

Kastje om je drankje koud of warm te houden

Het enige wat je hoeft te doen om een vieze koude koffie of juist een warme cola te vermijden, is het kastje pluggen in je USB-aansluiting. Je kunt ‘m dus op je bureau naast je laptop parkeren (en je collega’s jaloers zien worden), of gebruiken in de auto.

koelkastje om drankje warm of koud te houden op AliExpress

Zeker nu de zomer er weer aan komt, is dit het ideale cadeau voor jezelf of ieder ander die weleens naar een lekker koud drankje snakt. Je hebt geen batterijen nodig en het koelkastje is makkelijk te installeren met plug & play. Erg groot is ‘ie niet (denk aan 20 centimeter), twee blikjes gaan er niet in passen. Maar voor jouw eigen drankje is er alle ruimte.

Bestellen bij AliExpress

Zoals we eerder al verklapten, is dit koelkastje te krijgen op AliExpress. Je kunt ‘m scoren in de webwinkel voor €15 per stuk in twee verschillende kleuren: in het rood of in het zwart. Op AliExpress kun je trouwens nog een hoop andere reddingsmiddelen voor de warme zomerdagen vinden. Wedden dat deze ventilator en speaker in één ook in je winkelmandje verdwijnt?

Meer WANT?

Bij WANT schrijven we over heel veel meer onderwerpen dan toffe deals en elektrische fietsen. Zou houden we dagelijks het laatste nieuws bij omtrent smartphones, gadgets, films, series, Netflix en nog heel veel meer!

Benieuwd naar het grootste nieuws van de afgelopen week? Check dan zeker even onze eigen podcast WantKast! De meest recente aflevering vind je hieronder!

Reageer op artikel:

Must-have AliExpress gadget: de USB koelkast (die ook verwarmt!)

[ad_2]

- Advertentie -