De beste gadgets om cadeau te geven

[ad_1]

Tot 50 euro

We beginnen met de kleinste kado’s. De eerste is de Nordmärke van IKEA, een goedkope maar goede draadloze oplader voor je smartphone. Wie kan er nog zonder?

Een Google Chromecast is de beste deal voor streamen. Vanaf je smartphone (Android én iPhone), tablet of laptop naar je tv. Voor drie tientjes meer heb je trouwens de 4K-versie.

- Advertentie -

Dan de nieuwe Touchscreen Gloves van Mujjo. Zien er ‘stealthy’ uit en laten je bij koud weer probleemloos je smartphone bedienen.

Tot 100 euro

De eerste aanrader is Red Dead Redemption 2, het action-adventurespel voor de Playstation 4 en Xbox One. De beste game van het jaar als je het ons vraagt. Met het basisverhaal ben je zo’n 60 uur zoet. Kost je omgerekend dus een euro per uur.

Dan de Google Home Mini. Een slim speakertje dat sinds kort Nederlands verstaat en spreekt. En dat goedkoop genoeg is om het eens te proberen, zo’n slimme speaker.

Als derde de Philips Hue-starterkit met White Ambiance lampen. Inclusief de bridge en een dimmer. De beste koop voor een smarthome-starter.

Meer dan 100 euro

Tot slot drie tips voor de echte verwenners. De eerste is de Sony 1000XM3, de beste draadloze koptelefoon met noise-cancellation dit jaar. Een comfortabel over-ear ontwerp, handige functies als Touch-to-Talk en een heerlijk geluid. Nu alleen nog multi-pair graag, Sony.

Pas net verschenen: de Osmo Pocket-camera van DJI. Een zakformaatversie van een gimbal-camera die mechanisch de boel stabiel houdt en puike video in 4K schiet.

Tot slot de Electrified S2 van VanMoof. Als je eenmaal elektrisch hebt gefietst, wil je niet meer terug. Het huidige earlybird-tarief scheelt je trouwens 800 euro.

Check voor meer tips onze koopgids Bright Stuff, die krijgt deze maand nog updates.

[ad_2]

- Advertentie -