De beste aanbiedingen: goedkope games, gadgets en andere gear (week 14)

[ad_1]

Waar het zonnetje buiten lekker schijnt, doet deze dat ook in de PlayStation Store. Daar zijn namelijk de Lentedeals begonnen. Dat betekent korting op allerlei games zoals Death Stranding die nu voor 39,99 euro te koop is en Resident Evil 2 voor maar 19,99 euro. Los van de lentedeals zijn er talloze games afgeprijsd voor de PlayStation 4. God of War kost je nu nog maar 19,99 en The Division 2 speel je al voor 9,99 euro. Het zorgt voor een heleboel plezier waarbij je minder geld hoeft neer te tellen en daar wordt iedereen vrolijk van toch?

Officieel is het geen aanbieding, maar scherp is de prijs wel. Amazon is namelijk in Nederland geland en daar hoort haar streamingdienst bij. We kenden de dienst al even, maar nu Amazon officieel in ons kikkerlandje geland is, is het tijd voor een deal. En wat voor een! Waar de streamingdienst normaal 5,99 euro kost, kun je nu aan de slag voor 2,99 per maand. Je krijgt voor dat geld toegang tot alle series en films in de dienst zoals de Lord of the Rings delen de bekroonde serie Mr. Robot en het magische Carnival Row.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Dat is nog niet alles wat je voor drie euro krijgt. Bij dit aanbod krijg je namelijk ook toegang tot Twitch en onbeperkte opslag voor al je foto’s. Het is bijna te mooi om waar te zijn zo scherp is deze deal.

Wehkamp onthoudt zich geen enkele week van scherpe deals. Ook deze week is er genoeg te vinden op de website van de gigant. Neem bijvoorbeeld de Samsung QE75Q60R QLED 4K UHD tv. De tv beschikt over het scherpste 4K beeld met een resolutie van 3840 x 2160 pixels en een beelddiagonaal van 189 centimeter. Daarbij is de tv voorzien van QLED voor een verbeterd contrast en Q Picture, waardoor alle kleuren nog levendiger je huiskamer in knallen. Door de ingebouwde wifi integreer je de tv makkelijk in je netwerk zonder kabels. Gelukkig maar, want de uitsparing aan de achterkant van de tv kun je deze met een beugel ontzettend strak tegen de muur hangen.

Het toestel kost je normaal gesproken 1999 euro, maar daar gaat momenteel (tot en met 5 april) 200 euro vanaf. Op zich is dat al een lekkere korting van tien procent. Als kers op de taart krijg je bij deze televisie twee jaar gratis Disney + cadeau. Een ideale combinatie met het superstrakke beeld!

Als je nu gedwongen thuis zit, zul je al snel aan het streamen slaan, een goed boek lezen of gaan gamen. Als je dat laatste gaat doen merk je al snel dat bijvoorbeeld PlayStation de downloadsnelheid voor games verlaagd heeft. Dat kan nog wel eens roet in je eten gooien als je net een avondje gameplezier gepland hebt en die ene game nog moet downloaden. Dit kun je voorkomen door van deze deal gebruik te maken.

De Hyper X Savage Exo externe SSD geeft je namelijk bijna 1TB aan extra opslag voor PS4, Xbox One of je PC. Zijn kleine formaat laat je de schijf bovendien makkelijk meenemen als je ermee op pad wil. Waar de SSD normaal 249,98 euro kost, kun je deze nu scoren voor 199,98 euro.

Mediamarkt is deze week volop aan het stunten met mobiele telefoons. Een van de toestellen die in de webshop in de aanbieding is, is de OPPO Reno 256 GB. Dit toestel kost je normaal gesproken 369 euro, maar tot en met 5 april kun je deze voor 299 euro in de pocket hebben.

Het Android 9.0 toestel heeft een opslag van 256 GB en dat mag ook wel, want als je eenmaal foto’s maakt met de 48 Megapixel pop out camera wil je niet anders meer. De OPPO Reno blinkt uit in nachtfoto’s en maakt scherpe selfies met de 16 megapixelcamera. Door de Quallcomm Snapdragon 710-chipset heb je bovendien flink wat kracht in de palm van je hand.

De beste deals van week 14

Dit is een greep van de deal van week 14. Er is weer flink wat voordeel te halen op alle vlakken. Wat betreft games is er genoeg aanbod, maar op het gebied van streaming en andere media kun je ook flink wat voordeel halen. Heb jij een deal gespot die wij over het hoofd zagen? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

[ad_2]

- Advertentie -