betaalbare draadloze earbuds met Bose-tech

[ad_1]

Afgelopen nacht hield Amazon een persconferentie waar het bedrijf een berg aan nieuwe producten heeft aangekondigd. De meeste interessante daarbij is de Echo Buds. Het zijn draadloze earbuds die de concurrentie aan moet gaan met bijvoorbeeld de Airpods. Maar het verschil zit hem voornamelijk in de prijs. In de Verenigde Staten gaan ze namelijk voor 129 dollar verkocht worden op Amazon.

Maak kennis met de Amazon Echo Buds

De Amazon Echo Buds zijn dus draadloze earbuds. Naast de relatief lagere prijs, zijn ze ook voorzien van interessante specificaties. Zo wordt er gebruik gemaakt van naar eigen zeggen premium speaker drivers voor goede audio. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van Bose Active Noise Reduction technologie die er voor zorgt dat je niet heel erg veel last hebt van al het geluid buiten je om. Ideaal dus om in de ochtend in de trein mee te nemen en niet gestoord te worden.

- Advertentie -
Echo Buds in de praktijk (Bron: Amazon)

Omdat het een product van Amazon gaat, ligt het voor de hand dat het werkt met Alexa. Op die manier kun je makkelijk een telefoontje plegen, een route krijgen om naar een plek te komen en meer. Maar ook ondersteunt de Amazon Echo Buds andere spraakassistenten, zoals Siri en Google Assistant door even op de earbud te drukken. De earbuds gaan op een volle batterij vijf uur mee. In de bijgeleverde case kun je in 15 minuten tijd opladen er voor zorgen dat ze weer twee uur mee gaan. In totaal moet je op die manier onderweg 20 uur kunnen genieten van je muziek en andere audio.

Chargin Case (Bron: Amazon)

Verder komt het met drie verschillende groottes aan ear tips, zodat je hem kunt aanpassen op de vorm van jouw oor. En je hoeft niet bang te zijn om er mee te gaan sporten, want hij kan tegen zweet en lichte regen. Op 30 oktober moeten ze uitkomen.

Reageer op artikel:

Amazon brengt Echo Buds: betaalbare draadloze earbuds met Bose-tech

[ad_2]

- Advertentie -